Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el? Mi lehet a baj?
22 éves fiú vagyok, és teljesen tanácstalan. Van egy csaj az egyetemen, aki tettszik, és jóban is vagyok vele, sokat dumálunk, közös társaságban mozgunk, a véleményünk is azonos. Nem erőlködöm, hogy mindenáron összejöjjek vele, igyekszem lazán kezelni a helyzetet, de persze örülnék, ha kialakulna köztünk kapcsolat. És most jön az igazi gond.
Van egy másik srác, aki úgy látom, egyetlen pillantással képes lenne megkapni a csajt, pedig semmit nem tesz ezért, pedig egyáltalán nem szokott udvarolni, vagy bókolni nőknek,semmi... annyiban különbözünk, hogy ő gyakran kérkedik azzal, hogy hány helyre, meg mikor jár el bulizni (én sem vagyok otthonülő típus,de nem azért járok szórakozni,hogy húzzak egy újabb ,,strigulát" a falra.) Egyenlőre nem alakult ki köztük semmi, de látom amit látok, és az zavar, hogy én próbálok tenni, hogy megszerezzem ezt a csajt, és tényleg jól elvagyunk... a másik srác meg csak ,,van" és ezzel mégis előnyösebb helyzetbe került, amit azt jelenti,hogy értjük meg egymást jól a csajjal, valamit elrontottam. Ez lenne a kérdés, hogy vajon mit?
Várom az ötleteket,akár kritikát is, de normális, kulturált formában! Köszönöm előre is!:)
Szerintem rögtön az elején egyértelművé kellett volna tenni,hogy te igenis nőként nézel rá.
Akkor valszeg ő is férfiként kezelne és nem barátnőként.
De persze megfelelő türelemmel a lassú víz taktika is bejöhet,csak abban meg ott a hiba faktor,hogy elcsatlizza előled egy olyan,aki már az elején egyértelmű férfi.
A hangoskodás,kérkedés tipikus alfa hím viselkedés forma,ami vonzó a nőknek.
Pl ebből is érződik a potencia hiány,hogy 22 éves fiúnak írod magad.
22 éves férfit írj legközelebb bassz@meg:D
Szerintem sok minden lehet a probléma...
- Lehet, hogy épp a másik fiú flegmasága vonzza, vannak ilyen lányok
- Lehet, hogy épp azzal rontod el, hogy rágörcsölsz (írod, hogy próbálsz nem görcsölni, de azért azt nem lehet úgy eltitkolni, ha közben szétvet az ideg, hogy a másik srác miért...)
- Lehet, hogy egyszerűen a másik pasiért odavan, és akárki akármit csinálhat, ő rá vár... Akkor ha össze is jönnétek, kifelé kacsintgatna, főleg így, hogy minden nap látja.
- De az is lehet, hogy nem egyértelmű neki, mit érzel, a "barát zónában" vagy, a másik fiú meg csak tetszik neki, semmi több, és ha érezné, hogy többet szeretnél, onnantól nem érdekelné a másik.
Hirtelen ezek a verziók jutottak eszembe, de szerintem mindegyik esetben egyetlen megoldás van, amit előttem is írtak: beszélj vele őszintén...
N/30
velem is pont ez van már nem egyszer jártam így
mond meg annak a csajnak az őszitén de ha semmi akkor hagy a fenébe nem éri meg az az időt amit rá pazarolsz keres mást !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!