Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit rontok el? Mi lehet a baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontok el? Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

22 éves fiú vagyok, és teljesen tanácstalan. Van egy csaj az egyetemen, aki tettszik, és jóban is vagyok vele, sokat dumálunk, közös társaságban mozgunk, a véleményünk is azonos. Nem erőlködöm, hogy mindenáron összejöjjek vele, igyekszem lazán kezelni a helyzetet, de persze örülnék, ha kialakulna köztünk kapcsolat. És most jön az igazi gond.

Van egy másik srác, aki úgy látom, egyetlen pillantással képes lenne megkapni a csajt, pedig semmit nem tesz ezért, pedig egyáltalán nem szokott udvarolni, vagy bókolni nőknek,semmi... annyiban különbözünk, hogy ő gyakran kérkedik azzal, hogy hány helyre, meg mikor jár el bulizni (én sem vagyok otthonülő típus,de nem azért járok szórakozni,hogy húzzak egy újabb ,,strigulát" a falra.) Egyenlőre nem alakult ki köztük semmi, de látom amit látok, és az zavar, hogy én próbálok tenni, hogy megszerezzem ezt a csajt, és tényleg jól elvagyunk... a másik srác meg csak ,,van" és ezzel mégis előnyösebb helyzetbe került, amit azt jelenti,hogy értjük meg egymást jól a csajjal, valamit elrontottam. Ez lenne a kérdés, hogy vajon mit?

Várom az ötleteket,akár kritikát is, de normális, kulturált formában! Köszönöm előre is!:)

2011. máj. 4. 23:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj a lánnyal is így beszélgetni. Mond el neki így az érzéseidet, ahogyan azt itt tetted. Nekem már ez alapján szimpatikus vagy. Bár az vitathatatlan, hogy van olyan két ember között, ami hirtelen, szavak nélküli és megmagyarázhatatlan.
2011. máj. 5. 00:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Igazából készültem rá, el is hívtam múlt hétvégén talizni,de azt mondta dolga van, de majd összehozzuk. Viszont sztem annak a srácnak tuti igent mondott volna azonnal... Igazából nem is attól félek, hogy visszautasít. mert van ilyen. Hogyha így kedveskedve koptatják le az embert, na nagyon rossz érzés...és ezért is ilyen sz*r, hogy hajtok ezért a nőért, és semmit nem érek vele, miközben a másik srác egy szalmaszálat se tesz keresztbe és tessék...
2011. máj. 5. 01:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Tudod, lehet, hogy nála tényleg feleslegesen kapálózol. Ha kölcsönös lenne ez a dolog, akkor ő is szeretett volna veled találkozni. De látod, nekem szimpatikus vagy már az írásod alapján is:) Szóval csak meg kell találni azt a lányt, aki viszonozni tudja ezt. Az életben sokszor elő fog fordulni veled is, hogy hiába tetszik a másik, ha neki én nem.
2011. máj. 5. 01:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de sajnos ezzel csak annyit érek, hogy kitehetem az ablakba... (a világért se vedd megbántásnak,vagy kötekedésnek, te is normálisnak tűnsz.) Nem tudom, igazából az az érdekes, hogy nem így indult mert kétszer találkoztunk,akkor nagyon jól elvoltunk órák hosszát, aztán tessék...rohadt dühítő.
2011. máj. 5. 01:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem rögtön az elején egyértelművé kellett volna tenni,hogy te igenis nőként nézel rá.

Akkor valszeg ő is férfiként kezelne és nem barátnőként.

De persze megfelelő türelemmel a lassú víz taktika is bejöhet,csak abban meg ott a hiba faktor,hogy elcsatlizza előled egy olyan,aki már az elején egyértelmű férfi.

A hangoskodás,kérkedés tipikus alfa hím viselkedés forma,ami vonzó a nőknek.

Pl ebből is érződik a potencia hiány,hogy 22 éves fiúnak írod magad.

22 éves férfit írj legközelebb bassz@meg:D

2011. máj. 5. 02:46
 6/8 Leon24 válasza:
Az a baj hogy sokat aggódsz , valamint most nem értem ,megpróbálod felszedni a lányt ,vagy most annyira mégse próbálkozol ,mert a legnagyobb baj az ha nem vagy határozott ,kérdezd meg a lányt elmegy e veled randizni ,a másik srác meg ne érdekeljen téged , ha a lánynak tetszel elmegy veled randizni , mellesleg mindig mindenhol lesznek olyan srácok vagy épp csajok akik valamennyivel figyelemfelkeltőbbek , akár kinézet ,akár történet ,de mindegyiküknek egyszer elfogy az ami érdekes bennük, sőt a legtöbb egy idő után eléggé szánalmassá válik ,ismerek egy ilyen kategóriáju embert ,a szememben egyenlő egy nullával, de viszont ha téged érdekel a csaj ,akkor mondom hívd el ,legrosszabb esetben is csak nemet mond ,akkor meg tudod hogy tovább állhatsz ,kereshetsz mást ,és nem azon fogsz rágódni hogy mit csinálj.
2011. máj. 5. 02:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem sok minden lehet a probléma...

- Lehet, hogy épp a másik fiú flegmasága vonzza, vannak ilyen lányok

- Lehet, hogy épp azzal rontod el, hogy rágörcsölsz (írod, hogy próbálsz nem görcsölni, de azért azt nem lehet úgy eltitkolni, ha közben szétvet az ideg, hogy a másik srác miért...)

- Lehet, hogy egyszerűen a másik pasiért odavan, és akárki akármit csinálhat, ő rá vár... Akkor ha össze is jönnétek, kifelé kacsintgatna, főleg így, hogy minden nap látja.

- De az is lehet, hogy nem egyértelmű neki, mit érzel, a "barát zónában" vagy, a másik fiú meg csak tetszik neki, semmi több, és ha érezné, hogy többet szeretnél, onnantól nem érdekelné a másik.

Hirtelen ezek a verziók jutottak eszembe, de szerintem mindegyik esetben egyetlen megoldás van, amit előttem is írtak: beszélj vele őszintén...

N/30

2011. máj. 5. 06:48
 8/8 anonim ***** válasza:

velem is pont ez van már nem egyszer jártam így

mond meg annak a csajnak az őszitén de ha semmi akkor hagy a fenébe nem éri meg az az időt amit rá pazarolsz keres mást !!!

2011. máj. 6. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!