Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hagynom kéne, vagy meg kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagynom kéne, vagy meg kéne próbálni vmit ezzel a lánnyal?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, ő is, 2 éve ismerjük egymást. A kezdetektől nagyon jól kijövünk egymással, nagyon jó barátok lettünk. Még a megismerkedésünk után egyszer írtam neki egy sms-t, hogy én többet érzek iránta barátságnál, ő meg visszaírt, hogy ő nagyon szeret, de csak barátként. Aztán írtam neki, hogy oké, bocsi félreértettem a jeleket, talán jobb is ha barátok maradunk. Erről nem is beszéltünk azóta.

ÉS azóta nagyon jó barátok vagyunk.

Én még mindig szeretem, és néha eszembe jutott, hogy talán neki is változhattak az érzései, sokat változtam én is azóta, és közelebb kerültünk egymáshoz. Viszont nagyon féltem a barátságunkat, és félek, hogy megsínylené, ha bármit lépnék.

Mit kéne tennem? Lépjek? És ha igen, hogyan?

2009. ápr. 5. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:
hát szerintem.. egy próbát megér..
2009. ápr. 5. 22:24
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem vezesd rá hogy emlékszik e még erre az esetre, ha nem érinti rosszul, beszélgessetek el aztán finoman kérdezd meg hogy mien lenne ha most együttlennétek, akár azóta, és akk mit gondol róla hátha mond vmi hasznosat is :)
2009. ápr. 5. 22:28
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

De szerintem egy kicsit túl direkt ez a rákérdezgetés...bár tudom, hogy nehéz olyat találni, ami nem direkt:D

2009. ápr. 5. 22:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Figyelj, mást nem nagyon tudsz csinálni, minthogy beszélsz vele a dologról. Ismerkedni már nincs értelme, ha 2 éve barátok vagytok. Nem feltétlenül sínylené meg a barátság ha őszintén beszéltek erről és a problémákról (már ha adódnak). Ne tartsátok magatokban, ha rosszul érzitek magatokat a dolog miatt! Én már jártam rosszul, de a következtetés az, hogy ne tűrd szó nélkül, hogy teljesen kihűljön a barátságotok is.
2009. ápr. 6. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!