Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szokott hiányozni?
szereted....hát más dolog valakit szeretni vagy szerelmesnek lenni...
ha szerelmes vagy akkor hiányzik, sokat gondolsz rá és minden idődet vele töltenéd...
ezek szerint nem szereted csak bírod, kedveled vagy nemtom
Ez nem szerelem! Én ha egy napig nem látom, már rosszul vagyok. Mondjuk én szerintem már a másik véglet vagyok :)
18/f
Nem tudom, h nálad miért lehet, nálam is ilyesmi helyzet áll fönn, szinte pont ugyanilyen, 4 hónapja vagyunk együtt, és általában hetente, kéthetente találkozunk. Nekem mégse hiányzik. Legalábbis az elején még nagyon hiányzott, most meg simán kibírom, meg igazából nem vágyom annyira rá, h újra lássam. Persze mikor találkozunk, az egész elmúlik, és akkor nagyon jól érzem magam vele, meg jó hozzábújni, meg hasonlók, de...
és rájöttem, miért van: túljutottam a "rózsaszín ködön", és már látom a hibáit, azokat a dolgokat, amik nem tetszenek benne... Ezért nincs meg bennem az a féktelen rajongás... Talán.
De ez nem jelenti azt, h nem szeretem. Eddig se vittem túlzásba a nagy szerelmességet. (23/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!