Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem szokott hiányozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szokott hiányozni?

Figyelt kérdés
2 hónapja járunk, átlag hetente egyszer találkozunk, és minden második hétvégét náluk töltök. Persze telefonon meg msnen szoktunk beszélni majdnem minden nap. A barátom többször szeretne találkozni, de nekem ennyi is elég. Attól még szeretem, és nagyon jó, amikor együtt vagyunk, de nem szokott annyira hiányozni, ha egy hétig nem látom. Ha épp nem tudok vele beszélni, akkor elfoglalom magam valamivel, nem az van, hogy folyton rá gondolok és nem tudok semmire koncentrálni. Másoktól meg mindig hallom, hogy mennyire hiányzik nekik a párjuk.
2009. ápr. 5. 20:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szereted eléggé...
2009. ápr. 5. 20:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

szereted....hát más dolog valakit szeretni vagy szerelmesnek lenni...

ha szerelmes vagy akkor hiányzik, sokat gondolsz rá és minden idődet vele töltenéd...

ezek szerint nem szereted csak bírod, kedveled vagy nemtom

2009. ápr. 5. 20:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy szerelmes, sajnos ez van.
2009. ápr. 5. 20:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Sajnos ezzel én is igy vagyok. Jó vele, de nem vagyok szerelmes. Talán idővel..
2009. ápr. 5. 21:16
 5/10 Voguelilias ***** válasza:
Azért, mert nem vagy szerelmes belé. Persze jó amikor vele vagy mert kedveskedik babusgat stb. Szerelmes nem vagy az biztos. Az előttem szólónak pedig: Az hogy idővel az leszel? Akkor lehet, hogy azért nem annak kellene lennie ahhoz, hogy az legyél, hogy alig találkoztok és hasonlók. Több időt vele tőlteni és akkor lehet a majd szerelmes leszekről beszélni.
2009. ápr. 5. 21:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez nem szerelem! Én ha egy napig nem látom, már rosszul vagyok. Mondjuk én szerintem már a másik véglet vagyok :)

18/f

2009. ápr. 5. 21:38
 7/10 anonim ***** válasza:
az elején én is így voltam... hetente láttam, és az elég is volt... már kb fél nap után hiányzik, és alig bírom ki az egy hetet... kialakult a kötődés, a szerelem... a függőség. már 9 hónapja együtt, és mindketten életenáttartóra tervezzük. :)
2009. ápr. 5. 23:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, h nálad miért lehet, nálam is ilyesmi helyzet áll fönn, szinte pont ugyanilyen, 4 hónapja vagyunk együtt, és általában hetente, kéthetente találkozunk. Nekem mégse hiányzik. Legalábbis az elején még nagyon hiányzott, most meg simán kibírom, meg igazából nem vágyom annyira rá, h újra lássam. Persze mikor találkozunk, az egész elmúlik, és akkor nagyon jól érzem magam vele, meg jó hozzábújni, meg hasonlók, de...

és rájöttem, miért van: túljutottam a "rózsaszín ködön", és már látom a hibáit, azokat a dolgokat, amik nem tetszenek benne... Ezért nincs meg bennem az a féktelen rajongás... Talán.

De ez nem jelenti azt, h nem szeretem. Eddig se vittem túlzásba a nagy szerelmességet. (23/L)

2009. ápr. 5. 23:35
 9/10 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok, és eddig azt hittem, hogy valami defektem van, de szerencsére vannak ég emberek rajtam kívül akik így éreznek
2009. ápr. 6. 06:59
 10/10 anonim ***** válasza:
azért mert az hogy hetente 1-szer taliztok az nem nevezhető kapcsolatnak!!! jó igen most itt a táv kapcsosok leszólnak engem, de igazából mindannyian tudjuk hogy egy normális jó kapcsolathoz fontos az hogy sokat legyetek együtt!!! Ha hetente 1-szer taliztok az nagyon kevés ahoz hogy együtt nagyon sok izgalmas kalandotok legyen amire majd visszatudsz gondolni és azt meg őt tudod hiányolni!!! nincsis mit hiányolnod!!!:D
2009. ápr. 6. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!