Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem soha nem lesz barátnőm. Mit szóltok ehez? (lent tovább)

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben már többször is felmerült bennem a kérdés hogy lesz-e valaha barátnőm...18 éves vagyok, és még soha nem volt...tudom, h 1 nyomoréknak néztek, el is tudom fogadni, mert ez elég nevetséges hogy egy 18 éves srácnak még 1x sem volt bnője...

Sokszor gondolkozok erröl, és csak elképzelni tudom hogy milyen szép és jó lenne ha lenne egy bnőm, akit szerethetek, akivel sétálhatok, moziba mehetek, partyk, stb stb... akivel megoszthatom az érzelmeim...viszont egyre kissebb a reményem, és mindig arra jutok ki hogy nem lesz ilyen soha :/...Amúgy sokkal, sokkal távolabb vagyok barátilag a lányoktol mint a haverjaimtol...nincs téma se velük, és kb minden lány ismerőssel olzan viszonyban vagyok hogy "szia - szia"...egyszerűen nem tudom nagyobbra vinni...Szerintetek?? Ha lenne is bnőm, nem tudom, ha magamra nézek egy lány szemszögböl, mi is lenne az amiért én egy lánynak bejönnék...nincs reményem egyáltalán :/ és egyébként nem vagyok csúnya...

u.i: 18 vagyok

2011. júl. 26. 04:55
1 2
 11/11 single girl válasza:
Ha türelmes leszel akkor lesz valakid:) Én 16 éves lány vagyok és én is ilyen típusú vagyok..úgyhogy türelem és meglesz az eredménye!:)
2011. dec. 28. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!