Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez? Eléggé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ehhez? Eléggé elgondolkoztatott amit barátnőm mondott.

Figyelt kérdés

Szóval van egy barátnőm aki hát nagyon nem csinos és nem szép. Azt mondta, ha jobban nézne ki (azaz módjában állna) akkor "ribanckodna össze-vissza". Namost én hozzá képest egy bombanő vagyok, de magamnak nem tudom elképzelni az általa említett életmódot. Most akkor velem van a baj?

Egyébként rengeteg elfojtásom van. Szóval ha nem lennének problémáim akkor talán simán ribanckodnék össze-vissza?

2011. jan. 17. 11:40
 1/6 A kérdező kommentje:
ja, és 20/l
2011. jan. 17. 11:41
 2/6 anonim ***** válasza:

szerintem töltsetek fel mindkettőtökről képet, ha már ilyen jó nők vagytok :)

NINCS BAJ VELED EGYÁLTALÁN! Én meg ha erős vagyok, akkor bántalmazzak kisebbeket?

2011. jan. 17. 11:44
 3/6 anonim ***** válasza:
a ronda nőket is elviszik dugni. nem kinézet kérdése.
2011. jan. 17. 11:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A barátnődnek csak hiánya van, azért dumál össze-vissza ... ;-)
2011. jan. 17. 11:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Te szimplán normális vagy, a barátnőd meg azzal álmodozik, amije nincs neki ... ezzel simán csak azt akarta kifejezni, hogy bepótolná ami eddig elmaradt, kiélné magát!
2011. jan. 17. 11:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

ha rohadt éhes lennék azt mondanám: ha előttem lenne egy ló felfalnám egészbe. de nem lesz előttem ló és nem is falnám fel egészbe még akkor se.

azt hiszem a példám érthető volt.

2011. jan. 17. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!