Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket nemzavar, ha a pasitok megnéz más lányokat?
nálam a "ha nézed, segítek kielemezni a nőt, ha megérinted, feldugom a törött kezed a s*ggedbe" elv érvényesül.
nem zavar ha nézi... én is nézek. azért van szemem... de ha hozzáér. najó, picivagyok és gyenge, ugyhogy nem pattogok, talán a törött kéz kicsit durva, de az biztos hogy többet nem lát, és akkor még mázlija volt:D
mintha nektek nem akadna meg a szemetek egy jokepu pasin :P
hadjuk mar az altszenteskedest:P
maskuloben en bamulok jobrra balra me nincsen baratnom csak kiszemeltem ...de ha lenne akkor nem neznek utanna senkinek ..aszthiszem ... na jo ha az orrom elott menne el mindenkep latnam de azert meg mindig a baratnom lenne az egyetlen fontos dolog az eletemben
nem, és ha még 1000 x felteszi valaki ezt a kérdést, akkor sem fog zavarni :D
egészséges öntudatú embert nem zavar az ilyesmi. a feltűnő bámulást bunkóságnak tartom, akkor is, ha más néz engem. de bunkókkal meg nem kell járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!