Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetetlen bnőt találnom, mert?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetetlen bnőt találnom, mert?

Figyelt kérdés

Más anyagi körülmények között élek mint mások, s ha meglátják a házat vagy csak ismerősök által informálódnak azonnal megijednek.. de akkor is, ha meglátják a házat és az udvaron parkoló autókat.. ?

Eddig csak kihasználni akartak, de azt nem komálom..

Hogy lehetne kideríteni, hogy egy lány önmagamért szeret nem pedig más miatt ?

2011. júl. 25. 21:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Reméljük be is válik.:)
2011. júl. 25. 22:16
 12/16 anonim válasza:
Ha nekem gazdag lenne a pasim, akkor nem kihasználnám, hanem inkább kicsit úgy érezném, nem vagyok neki elég jó. Persze ezt se ilyen mániákusan. De ez lenne az első benyomásom. Amúgy sok szerencsét. ;)
2011. júl. 26. 00:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Én rosszul érezném magam, ha a barátom gazdag lenne. Nem is hinném el neki, hogy tényleg elég jó lehetek neki. Ha tényleg belé is szeretnék és boldogok lennénk (azt hiszem, elég kitartónak és türelmesnek kellene lennie, nemhogy én harcoljak érte...), akkor sem várnám el, hogy drága ajándékokat vegyen nekem. Kellemetlenül érezném magam, mert tudnám, hogy nem tudnám viszonozni. Engem nem érdekel a pénz, ha valakit szeretek, akkor is szeretem, ha nagyon szegény, mert önmagáért szeretem! Csak a pénzéért senkit sem tudnék szeretni! Ez undorító!

Hidd el, találni fogsz Te is valakit, akit nem az autód fog lázba hozni, hanem a személyiséged!

2011. júl. 26. 01:43
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi a sok biztatást.:)

Remélem ilyen hölgyekkel hoz majd össze a sors, mint amilyenek Ti vagytok.:)

2011. júl. 26. 12:50
 15/16 anonim ***** válasza:
egyik haverom kb egy pottyantósbudiba lakik oszt nagy dzsigoló, msáik hasonlóan oszt azis elég jó... Én emg nagy palotába, oszt 000
2011. júl. 26. 13:11
 16/16 A kérdező kommentje:

Hmm.. majd csak összejön neked is egy lány, aki önmagadért szeret.:) csak ne add fel. Próbáld ki Te is az itt leírt dolgokat, hátha segít. Aztán majd írj, hogy mi a fejlemény.:)

Sok szerencsét ;p

2011. júl. 26. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!