Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékenység: normális, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenység: normális, ha a párom megnéz másokat is az utcán?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem tehet úgy, mintha nem látna, de engem akkor is zavar, hogy a párom megnéz másokat az utcán és esetleg még vissza is néznek rá és néhány másodpercre szemkontaktust teremtenek. Illetve a páromnak sok barátja van, nagyon jóban van a körülötte lévőkkel. Sajnos én ezeket a baráti kapcsolatokat mindig többre értékelem, azaz úgy érzem, hogy elveszik tőlem. Mit tehetek, hogy leküzdjem ezeket az érzéseket? Ezeket a szörnyű érzéseket?
2009. ápr. 5. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

talán gondolj bele, hogy ha folytatod, szakítani fog vele. nem tudom hanyadjára mondom el itt az oldalon, de ha a párod meg akar csalni, akkor akkor is megfog, ha nem vagy féltékeny, ha meg az vagy akkor pláne. ha szeret, akkor nem csal meg és kész. ez ellen semmit nem tehetsz, ő dönti el magában. ne idegeskedj ezen feleslegesen, vagy elveszíted.

az h megnéz másokat, istenem... te talán szemellenzővel jársz az utcán és ha meglátsz vkit aki tetszik és vonzza a tekinteted, szándékosan átmész az utca másik oldalára? egyre inkább úgy gondolom h azok féltékenykednek, akik éretlenek vagy önértékelési hibájuk van...

2009. ápr. 5. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Már az írásod stílusából is látszik, hogy hajlamos vagy kicsit továbbképzelni a dolgokat. Szerintem lazíts, egyszerűen nem hiszem el, hogy Te akkor sem állsz szóba a másik nemmel, ha kérdeznek.
2009. ápr. 5. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

mért baj ha megnéz másokat is?pasibol van és az nem jelenti azt,hogy meg is csalna.

Az én párom is megnéz másokat és van hogy én is...sőt van amikor ki is vesézünk másokat,hogy ez vagy az bejön e neki vagy nekem:)nálunk ezzel nincs semmi probléma:)

és tudjuk,hogy egyikün se lépne félre.

probálj meg megbizni benne.attol még,hogy másokra is ránéz az nem vétek:)

2009. ápr. 5. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Na figyelj leirom neked röviden és tömören. Bárki bármikor megcsalhat,ha akar,hidd el el tudja intézni,ugy hogy te ne tudjál rola.Ha meg nem akar,nézelődhet amennyit akar nem is fog,sőt ha valaki becélozza akkor sem. Egy zsákbamacska tulajdonképpen,de a bizalom az alapja minden kapcoslatnak.. mondogasd magad azt,hogyha hisztis liba maradsz senki nem marad meg melletted. ne sajátitsd ki a barátodat,nem a tulajdonod.
2009. ápr. 5. 21:39
 5/5 anonim válasza:

Szia

Érdekelne,hogy sikerült-e leküzdened ezt a féltékenységet,mert nekem ugyanez van,és megörülök tőle:-(Nagyon fáj ha másra is ránéz az utcán,a strandon meg majd megörülök...Kérlek válaszolj...

2011. máj. 19. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!