Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenység: normális, ha a párom megnéz másokat is az utcán?
talán gondolj bele, hogy ha folytatod, szakítani fog vele. nem tudom hanyadjára mondom el itt az oldalon, de ha a párod meg akar csalni, akkor akkor is megfog, ha nem vagy féltékeny, ha meg az vagy akkor pláne. ha szeret, akkor nem csal meg és kész. ez ellen semmit nem tehetsz, ő dönti el magában. ne idegeskedj ezen feleslegesen, vagy elveszíted.
az h megnéz másokat, istenem... te talán szemellenzővel jársz az utcán és ha meglátsz vkit aki tetszik és vonzza a tekinteted, szándékosan átmész az utca másik oldalára? egyre inkább úgy gondolom h azok féltékenykednek, akik éretlenek vagy önértékelési hibájuk van...
mért baj ha megnéz másokat is?pasibol van és az nem jelenti azt,hogy meg is csalna.
Az én párom is megnéz másokat és van hogy én is...sőt van amikor ki is vesézünk másokat,hogy ez vagy az bejön e neki vagy nekem:)nálunk ezzel nincs semmi probléma:)
és tudjuk,hogy egyikün se lépne félre.
probálj meg megbizni benne.attol még,hogy másokra is ránéz az nem vétek:)
Szia
Érdekelne,hogy sikerült-e leküzdened ezt a féltékenységet,mert nekem ugyanez van,és megörülök tőle:-(Nagyon fáj ha másra is ránéz az utcán,a strandon meg majd megörülök...Kérlek válaszolj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!