Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem meg?
Figyelt kérdés
van egy fiu akinek van barátnője szerencsére távkapcsolatban vannak és a fiu apja nemengedi gyakran hogy találkozzanak,a fiu közben fojton bámult,suliban a büfénél szorosan mogémált,elpirult mikor én adtam neki át a virágot stb a fiut nem ismerem facebookon meg már bejelöltem egyszer de nemjelölt vissza :/ amikor odaadtam neki a virágot az összes haverja engem nézett csak bámultak,a fiuval szemezgettem sokat,mikor ő a szinpadon próbált én meg ültem akkor egyfojtában hajolgatott hogy lásson engemet :S hogyan tudnám megszerezni?2011. júl. 25. 15:34
1/7 anonim válasza:
Add tudtára, h észrevetted. Hivd ki pl. kutyatsetaltatni, ha o nem mer. Ja es 1 hétnel ne chateljetek tovabb, hanem lehetoleg eloben beszelgessetek. Kesobb raterhetsz a jarasra is.
2/7 A kérdező kommentje:
hát az én kutyám nemszereti a pórázt még nem is beszéltünk
2011. júl. 25. 17:06
3/7 anonim válasza:
Szerintem ne csetelj vele, az olyan személytelen. A cseten azt mond amit akar, nem látod a reakcióit. Ha mindent megbeszélsz vele cseten, miről fogsz vele beszélgetni élőben?
4/7 A kérdező kommentje:
igaz ://
2011. júl. 27. 20:41
5/7 anonim válasza:
addig amíg van barátnője, addig szerintem ne közeledj túlságosan. te se örülnél a barátnője helyzetében, ha egy másik lány nyomulna a barátodra, és még tenni se tudnál sokat ellene. attól még hogy távkapcsolatban vannak még szerethetik egymást.
17/f
6/7 anonim válasza:
Kicsi vagy még hozzá .. Tudhatnád hogy egy ember nem lehet a tulajdonod
7/7 anonim válasza:
beszélgess vele,mikor ott van a közeledben ejtsd el "véletlenül" a táskád vagy valamidet úgy,hogy essenek ki belőle a cuccok :D ha rendes és tetszel neki akkor segít felszedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!