Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, fiatalabb nálam a fiú 2 évvel!?
Figyelt kérdés
Össze vagyok zavarodva teljesen, már 1 hónapja majdnem minden este talákozunk egy fiúval, eleinte barátságból, de később már nem lehetett félreérteni a jeleket hogy tetszem neki, és én sem tiltakoztam akkor amikor megölelt, vagy átkarolt, viszont tegnap este miután elbúcsúztunk írt egy sms-t hogy szeret, és hogyha én nem érzem ugyanezt akkor ígérjem meg hogy ugyanúgy barátok maradunk. A legnagyobb bajom az ezzel az egésszel, hogy a fiú 2 évvel kisebb nálam:/ segítsetek légyszíves. nem szeretném megbántani és fontos nekem a kapcsolatunk, és náha úgy érzem hogy nagyon vágyom arra hogy megcsókoljon, viszont az agyam közben folyton azt mondja hogy kisebb nálad, nem szabad! A dologhoz még az is hozzátartozik hogy még 1 hónapot tudunk együttlenni mert utána külföldre megy. fiú: 15, én:172011. júl. 25. 11:08
11/18 anonim válasza:
Én értelek, de inkább most fájjon kevésbé, mint később nagyon! Nem? És, ha most összejöttök az milyen kapcsolat lenne? Hónapokig nem látjátok egymást... Csak felőrölné az idegeiteket.
13/18 anonim válasza:
A "megbeszélhetnénk" dolog nem rossz ötlet. Mondd el, mit érzel, hallgasd meg, ő mit érez, utána döntsetek helyesen. De még nem mondtad, hogy mennyi időre megy el. Mármint ezek szerint egy évre, de télen hazajön, utána már itthon marad, vagy a következő tanévet is kint tölti?
14/18 anonim válasza:
Előző vagyok. Csak mert, ha egy évre megy ki, akkor az, aki azt írta, hibernáld magad két évre, nem is mondott hülyeséget, ha nem is kell szó szerint érteni. Úgy értem, beszéljétek meg, mit éreztek, de most még szerintem ne gyertek össze, tartsátok a kapcsolatot barátként, utána, ha hazajön, még mindig dönthettek úgy, hogy összejöttök, vagy maradtok barátok. Addigra mindketten sokat változtok, talán ő is megismer kint valakit, és csak fájdalmas lenne. Így viszont barátként nem tartoztok hűséggel a másiknak, nem romolhat el semmi. Na, milyen vagyok? :D
15/18 anonim válasza:
ma 12:18!
Kurv@jó vagy:P Viccen kívül, teljesen egyetértek veled.
16/18 anonim válasza:
Igen, ez most magamnak is tetszett. :D Kösz az elismerést. :D
17/18 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek. akkor itt azt hiszem tényleg a megbeszélés lesz a legjobb megoldás.
2011. júl. 25. 23:44
18/18 anonim válasza:
kedvesen megmondod neki, h mint barátok tartjátok a kapcsolatot csak nem személyesen, de mint egy kapcsolat úgy nem érdemes, ha úgyis elutazik, nincs értelme, kivéve ha te nagyon szereted (akár van köztetek korkülönbség, akár nem) tehát ha szereted mond meg neki, ha csak barátként tekintesz rá, akk azt is megmondhatod neki, mert ha téll jó barátod, megérti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!