Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, fiatalabb nálam a fiú 2 évvel!?
Figyelt kérdés
Össze vagyok zavarodva teljesen, már 1 hónapja majdnem minden este talákozunk egy fiúval, eleinte barátságból, de később már nem lehetett félreérteni a jeleket hogy tetszem neki, és én sem tiltakoztam akkor amikor megölelt, vagy átkarolt, viszont tegnap este miután elbúcsúztunk írt egy sms-t hogy szeret, és hogyha én nem érzem ugyanezt akkor ígérjem meg hogy ugyanúgy barátok maradunk. A legnagyobb bajom az ezzel az egésszel, hogy a fiú 2 évvel kisebb nálam:/ segítsetek légyszíves. nem szeretném megbántani és fontos nekem a kapcsolatunk, és náha úgy érzem hogy nagyon vágyom arra hogy megcsókoljon, viszont az agyam közben folyton azt mondja hogy kisebb nálad, nem szabad! A dologhoz még az is hozzátartozik hogy még 1 hónapot tudunk együttlenni mert utána külföldre megy. fiú: 15, én:172011. júl. 25. 11:08
1/18 anonim válasza:
"A dologhoz még az is hozzátartozik hogy még 1 hónapot tudunk együttlenni mert utána külföldre megy."
Hallgass az eszedre...
2/18 anonim válasza:
Szerintem,ha úgyis kimegy külföldre,akkor az úgy mindkettőtöknek jobb,ha nem kezdtek el semmit,mert utána úgyis csak a szenvedés maradna.
3/18 anonim válasza:
"kisebb nálad, nem szabad"
Miért nem? Ki verte a fejedbe ezt a tévképzetet? Anyád?
Lényegtelen, mert hülyeség. Ez nem kéne hogy visszatartson, ha vonzódsz hozzá, és érzelmileg is kötődsz... Még lehet egy szép hónapotok, kár lenne elrontani!
4/18 anonim válasza:
attól függ, mennyi időre megy el, ezt elárulod?
5/18 A kérdező kommentje:
de az a baj hogyha barátok maradunk akkor is ugyanúgy találkozni fogunk esténként és ugyanazokat a dolgokat fogjuk csinálni, és ha elmegy akkor ígyis úgyis nagyon fog hiányozni, attól függetlenül hogy smároltunk-e vagy sem...
2011. júl. 25. 11:13
6/18 A kérdező kommentje:
anyukám nem mondott rá semmit, csak az övé kifogásol minket:( decemberben tudnánk találkozni és utána jövő nyáron még 2 hónapot biztos
2011. júl. 25. 11:14
7/18 anonim válasza:
Tévedsz! Ha kialakul valami komolyabb még jobban fog hiányozni.
8/18 A kérdező kommentje:
de úgy érzem hogy már kialakult, pláne benne.
2011. júl. 25. 11:15
9/18 anonim válasza:
Te jöttél ide tanácsot kérni. Mi leírtuk, hogy mi lenne a legjobb megoldás. Aztán azt csinálsz, amit akarsz, ha azt akarod, hogy még jobban fájjon gyere vele össze.
10/18 A kérdező kommentje:
én nem kötözködni szeretnék csak tényleg nem tudom hogy mit tegyek. és ezt a dolgot már csak úgy lehetne megállítani ha nem talákoznánk már, és ez kb megoldhatatlan mert közel lakik, meg amúgysem bírnánk ki.
arra gondoltam hogy megpróbálok vele erről beszélni komolyan mert eddig még a kapcsolatunkról nemigen esett komoly szó.
2011. júl. 25. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!