Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 11 éve szakított velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

11 éve szakított velem a szerelmem, bővebben lent?

Figyelt kérdés

Azóta neki is van családja gyerekei, nekem is és mégis róla álmodom.

Normális ez? Más is volt hasonló helyzetben?

2011. júl. 25. 08:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A férjed is tud erröl a régi dologról?

Hát, akkor csak azt tudod tenni, hogy néha nézed merre lehet és véletlen összefutsz vele. Sajnos nincs jobb ötletem, tényleg nem lenne jó ha rámenne a házasságod.

2011. júl. 25. 09:07
 12/14 A kérdező kommentje:

Persze tudja, hogy nagy szerelem volt, de azt persze nem hogy én gondolni szoktam rá, és álmodni is elég gyakran.

Szeretem a férjemet is, de az igazi Ő volt. Ez van.

2011. júl. 25. 09:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Istenem, most nagyon megijedtem:(( Mi a napokban mentünk szét a párommal és leírhatatlan a fájdalmam és jelenleg én is úgy érzem, soha nem fogok senkit ennyire szeretni és örökre hiányozni fog. Azt hittem, ezen mindenki túllép egy idő után, de ezek szerint nem:( Ne haragudj, hogy nem tudok értelmeset tanácsolni, csak most ez így felmerült bennem... Szerintem egyébként azért nem tudsz rajta túllépni, mert nem kaptál magyarázatot arra, hogy miért hagyott ott. Ezt pedig tisztáznod kéne vele mindenképpen, hogy helyreálljon a lelki békéd.
2011. júl. 25. 09:54
 14/14 A kérdező kommentje:

Persze, egyértelmű, hogy az itt a fő probléma, hogy nekem nem adott magyarázatot a döntésére.

A barátnőimnek abban az időben mondogatott ilyen-olyan indokokat, de az engem akkor nem érdekelt, én azt vártam volna, hogy elém álljon, és elmondja, de nem volt annyi bátorsága:(

Pedig mindig azt hangoztatta, hogy ő milyen JÓ EMBER.

Hát velem szemben nem volt az, sőt...

Köszönöm a Te válaszodat is.

És sok erőt, kitartást és boldog, beteljesült szerelmet, kapcsolatot kívánok!

2011. júl. 25. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!