Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 éve szakított velem a szerelmem, bővebben lent?
Azóta neki is van családja gyerekei, nekem is és mégis róla álmodom.
Normális ez? Más is volt hasonló helyzetben?
miért lett vége? Tartjátok a kapcsolatot?
Amúgy normális szerintem. Én imádom a férjem, de lassan 5 éve hogy szakított velem az elsö nagy szerelmem, néha még álmodok vele.
Hiànyzik is neked?
Én nagyon szerettem, 2 és fél évig voltunk együtt. Szinte egyik pillanatról a másikra szakított velem, nem adott magyarázatot, hogy miért.
1 éven belül elvett egy lányt, aki klasszisokkal rosszabb volt hozzá képest. Biztos valami megfogta benne. Nem tudom.
Engem nem akart elvenni...
Hogy hiányzik-e? Igen.
Messze lakunk egymástól. Amikor még együtt voltunk, itt dolgozott a környéken, sokat autózott errefelé. Most is ennél a cégnél dolgozik. Néha mintha láttam volna... nem tudom pontosan most milyen autóval jár:(
Amúgy az iwiw-en szoktam néha meglesni.
Igen, jól mondod, annyit megérdemelnék, hogy magyarázatot kapjak, hogy miért hagyott el, ez lenne a minimum.
Ezt már régebben elmondtam a legjobb barátjának is.
Ez tényleg érdekes :D És a képekböl kiegyensúlyozottnak tünik? Gondolom ennyi idö után a számát sem tudod. És ha írnál egy levelet neki, hogy emlékszik-e rád? Válaszolna?
Mondjuk beülhetnétek egy kávéra vagy teára, mesélje el mi lett vele azóta, stb., aztán rákérdezhetsz erre is:) Egy találkozás sok esetben sorsdöntö is lehet, csak addig kell eljutni.
Nem ismerősöm az iwiw-en, én biztos nem fogom bejelölni, mert engem nagyon megsértett:(
Ő meg szerintem nem mer...
Nem fogok neki írni, mert a férjemmel szemben nem lenne fair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!