Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud egy olyan valakit jobban szeretni, akit életébe nem látott mint akivel együtt van öleli csókolja?
Barátnőm nagyon sokszor említi azt a fiút akibe fülig szerelmes ?volt? megjegyeztem neki hogy nem éppen kellemes ez nekem, hogy vele példálózik állandóan, vagy akár áradozik róla....... azt mondta, hogy már nem szereti csak nehéz elfelejteni.... egy olyan fiúról van szó, aki az ország másik felében lakik és soha nem látta csak képről és msnen beszélgettek. De ez miatt nem tudok megbízni benne és kinyitni neki a szívem. Mitévő legyek?
18/F a lány 22
Azért vonzza mert még nem ismeri és kíváncsi rá (akár tudat alatt). Ez nem jó dolog hogy ennyit áradozik róla. Tartják még a kapcsolatot? Szerintem vedd fel a kapcsolatot ezzel a sráccal,beszélgess vele aztán próbálj meg összehozni neki és a barátnődnek egy találkozót. Lehet hogy ha személyesen megismerné már nem érdekelné annyira.
A másik amit tehetsz hogy kezdj el beszélni neki a volt barátnőidről vagy egy csajról akivel összejöhettél volna de valami miatt nem ment (ha nincs ilyen találj ki egyet). Ha rosszul esik neki akkor mond el hogy neked ugyan ilyen mikor erről a fiúról beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!