Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "nőcsábász" pasik figyelmét felkeltheti egy ilyen lány?
Nagyon szép vagy és az eddigi információk alapján értelmesnek is tűnsz. Ha figyelsz, akkor szerintem ki tudod szűrni a "csak szexre kellesz" típusú pasikat.
Válaszolva a kérdésedre: Szerintem mindenki érdeklődését felkelted.
Sajnálom, hogy több képet már nem fogok rólad látni. Jó érzés csak így nézegetni egy ideig :D
De még mennyire,hogy felkelti az édeklődésemet.Nem bírom a könyen kapható lányokat,ha az lenne a jó akkor a Rákóczi térre mennék csajozni ott vannak a legkönnyebben kaphatóak.
Szeretem a kihívásokat és azt is ha egy lányt meg kell hódítani.
Amúgy nagyon szexi vagy ezen a képen.
22F
Dobj egy levelet, nem bánod meg ;)
23/f
ezio_auditore
Én legalább nem arcosokodok itt, mint a többiek :D
16:52
Én meg más vagyok, mint a többi férfi és heterosexuális:D
Most akkor szerelmes-e belém valaki?:D
Te nem arcoskodsz, de te irod a legtobbet :D:D:D:D:D
Szep vagy, de mondjuk nekem az is fontos, h milyenek a pillantasaid... Ha megigeznek, akkor mondjuk 1 szorakozohelyen egesz este cs veled lennek(dumalnank, buli, hulyules, stb...de ha nem lenne sex, nem baj...)
de ha nem, akkor vagy csak sexre kellenel, ha pedig nem adnal...mennek tovabb :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!