Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ez nálatok mit jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez nálatok mit jelent?

Figyelt kérdés
Teljesen beleszerettem egy ismerősömbe. Eddig oké, ő is írta hogy kedvel, tetszem neki, szeret stb. Csak aztán jött egy mélypont, és elkezdett sírni a volt barátja miatt, aki szakított vele. Azt mondta nekem a lány, hogy tetszem neki, de nem tette túl magát az előző barátján, és egyenlőre ez nem megy. Ebből lehet valami? Rettentően szerelmes vagyok. 14/F
2011. júl. 24. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"rettentően szerelmes"?:D

Figyelj ide öcsi kár ilyen fiatalon ezen problémáznod.Sok szép lány van még.Rá érsz még,hogy szerelmi bánatod legyen.

2011. júl. 24. 15:42
 2/5 anonim ***** válasza:
hasonló helyzetbe voltam. én persze a lány szerepébe tündököltem, tetszett egy srác de a volt barátomat meg nem tudtam elfelejteni. de már túltettem magam. h hivnak?:D
2011. júl. 24. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Gyuszi
2011. júl. 24. 15:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem oltogatást kértem, köszi! Igen, szerelmes vagyok. Több éve ismerem, és szép lassan egyre közelebb kerültünk egymáshoz, most ott tartunk hogy kölcsönösen tetszünk egymásnak, csak sajnos még a volt fiúját nem heverte ki. Van rá esély hogy összejöjjünk?
2011. júl. 24. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Őszintén?

Gondolom a lány sem lehet több 14 évesnél, és már ne is haragudj, de mind a ketten rettentően gyerekek vagytok még ahhoz, hogy igazán értsétek, mi a szerelem.

Ez nem leoltás, csak a tények ismertetése. Persze, te most úgy gondolod, hogy igenis tudod mit érzel (ezt nem is kétlem), te szerelmes vagy, ő meg biztos halálosan átélte előző párkapcsolatát 13 évesen - de csak próbálj reálisan gondolkodni egy percre.

Egyetlen rövid percre. Ugye beugrik, hogy a 20 évesek mindig legyintenek és nevetnek a kamaszkori szerelmeiken, és beismerik, hogy akkoriban még csak illúziókban éltek? Nyilván nem könnyű ezt beismerni, de az elsőnek igaza van: fiatal vagy még ahhoz, hogy azt hidd, belehalsz ebbe a csalódásba. Próbálkozz egy ideig, de ha a lány nem tud dönteni, akkor hagyd a francba. Mert 14-15 éves csitriktől nem lehet elvárni, hogy reálisan gondolkodjanak ebbe a témában.

2011. júl. 24. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!