Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szerelmesek belém a fiúk? (lent)
1. Fiatal vagy még, ráérsz a fiúkkal foglalkozni pár év múlva.
2. Lehet bejössz több palinak is, csak nem merik elmondani, nem mernek közeledni - ebben a korosztályban mit vársz?
3. Az a fiú, aki felnéz rád, hm... Ezeket a fiúkat fogod minél inkább kerülni később, az akaszkodós nyálgépeket. Egy egészséges kapcsolatban egy szinten állnak a felek.
4. Miért nem alszol még? :)
Remélem segítettem, szép estét.
Hát te milyen cuki vagy egyelek meg!!! XD
13 évesen azért ne várj csodát, ha szép is vagy a fiúk akkor is tök éretlenek, aki veled egy szinten lenne (16 körül) az pedig már szexelni akar, és nem nagyon hatja meg a dolgok érzelmi része. Persze mindig akad kivétel, de azért vésd eszedbe, hogy a srácok először tombolni és csajozni akarnak majd, és maximum mikor kiélték magukat kezdenek el megérni egy szerelmi kapcsolatra. Valszeg a barátnőid, akikbe "olyan nagyon szerelmesek voltak" túloznak, vagy nem volt olyan nagy szerelem az a szerelem. :) De ne félj, előbb-utóbb (olyan pár év múlva, hogy reálisak maradjunk) majd szerelmes leszel és beléd is valaki.
20L
Köszönöm a válaszokat! :) És a tippeket!
Hááát, ami azt illeti, éjjeli bagoly vagyok, úgyhogy az alvás még várhat! ;-) XXD Meg nyár van. Mire másra jó a nyáriszünet, ha nem arra, hogy hajnalig fent maradjunk, aztán másnap délig aludjunk??
Még egyszer köszi a válaszokat, nektek is jó éjszakát!
Egyéb vélemény?
Megértelek.14 éves csávó vagyok,most megyek nyolcadikba.Úgy érzed,valamit rosszul csinálsz,meg hogy mennyi mindenből maradsz ki.Én is pár hete jöttem rá,hogy még nagyon ráérek.:)Ha szarsz a csávókra,akkor futni fognak utánad (azt nem ígérem,hogy most,1-2 év múlva)
Amúgy hol laksz ? Van MSN-ed ? :)
Köszi a válaszod! :)
Budapesten lakom, 4 ker.-ben. Van MSN-em. :D
Adj egy piros pacsit kérlek!
Mindenki aki elolvassa:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!