Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig néz srác buliba. Tetszik nekem nagyon is. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
mindig néz mosolyog ,le nem veszi rólam szemét...de sajnos nem közeledik...mit tegyek? tetszik nekem de félek lépni:( ő is szeretne tőlem vmit ?csak fél?vagy mi ez:(?2011. júl. 23. 16:34
1/9 anonim válasza:
Te is tudod...:)
Tetszel neki,de félénk..Menj oda hozzá beszélgetni ebben semmi rossz nincs..Ne félj,mert így ebből nem lesz semmi..:)
3/9 anonim válasza:
Mosolyogj vissza ha fél percen belül nem indul akkor indulj te beszélgess fele meg ilyenek!
4/9 A kérdező kommentje:
de én félek odamenni :( és ha miért fél tőlem? mit tegyek h elinduljon?:)
2011. júl. 23. 16:41
5/9 anonim válasza:
Tedd ezt: odamész hozzá, és ezt mondod: ,,Látom egész este engem nézel. Kitalálhatom miért?"
Ha nem veszi a lapot, tipli van ezerrel.
6/9 anonim válasza:
Tolj be 4 vodkanarancsot, meg küdj le rá 15 deka parizert, hogy legyen vmi utóize.
8/9 anonim válasza:
ha félsz odamenni akk nem érdemelsz nőt ennyi.
9/9 anonim válasza:
"félek odamenni.... de miért fél odajönni?" azért amiért te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!