Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig néz srác buliba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
mindig néz mosolyog ,le nem veszi rólam szemét...de sajnos nem közeledik...mit tegyek? tetszik nekem de félek lépni:( ő is szeretne tőlem vmit ?csak fél?vagy mi ez:(?2011. júl. 18. 10:45
1/11 anonim válasza:
Valószínű igen. Milyen jó pár lennétek, hogy mindketten ilyenek vagytok :D Amúgy küldj vissza valami jelet neki, aztán hátha felbátorodik.
2/11 anonim válasza:
Én is szoktam nézni a cigónak nehogy a hátam mögé kerülhessenek.
3/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok cigány......:@
2011. júl. 18. 10:49
4/11 anonim válasza:
kérdezd meg tőle, hogy "mit nézel? nem mozi!"
5/11 anonim válasza:
Persze, hogy szeretne tőled valamit. Nem azt akarja megtudni mivel mosol hajatXD Szegény nem mer leszólítani téged. Menj oda hozzá és kérd fel táncolni vagy kezdj el vele beszélgetni. Ne mond el mit szeretnél tőle valójában:) Hadd gondolkozon ő is. Te csak ad meg neki az első lépést.
6/11 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. júl. 18. 12:05
7/11 anonim válasza:
szúrd ki a szemét és varrd össze a szájt a piszoknak
8/11 anonim válasza:
Lehet, csak azért néz, mert te is folyton bámulod.
10/11 A kérdező kommentje:
......kösz az értelmes megnyílvánulásokat ..
2011. júl. 20. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!