Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 éves fiú vagyok és „f...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves fiú vagyok és „félek” a lányoktól. Még ölelni sem öleltem meg egy lányt. Lehet ez ellen bármit tenni?

Figyelt kérdés
A kinézetemmel nincs baj szerintem és más szerint sem. Egyszer egy lány aki nekem is tetszett megmondta, hogy tetszem neki, de akkor se tudtam csak makogni meg mindenféle hülyeséget mondani. Lány barátom sincsen, nem tudom mit tegyek. Ha ez sem megy, hogy lesz egyáltalán valaha barátnőm? Van aki hasonló helyzetben van?
2011. júl. 23. 05:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Sok lány szereti a félénk fiúkat, de ha veszel egy mély lélegzetet, és mondjuk adsz neki két puszi, az még bőven belefér. Akár bemutatkozásnál is. A lányoknál ez még messze nem gáz, ők szoktak puszilkodni, és (szerintem) az nem olyan nagy lépés.

Vigyázz vele, mert ha megtudják rólad, sokan direkt zavarba fognak téged hozni a társaság kedvéért, és még gátlásosabb leszel.

20/L

2011. júl. 26. 12:08
 12/13 anonim válasza:

Hallod menny el bulizni es legyen ott ismeros csaj nemmuszaj kozvetlen mert enis igyvoltam feltem toluk.

igyal meg ugy 8-10 felest vagy amennyitol meg nem fogsz orra esni meg hanyni csakk annyira hogy baromi jo kedved legyen es akkor mar nem fogsz felni hidd el ugyanugy beszeltem vele mint egy sracal mnden szaron el tuttunk beszelgetni meg aztis mit foz anyad meg ilyenek szoval hulyesegeken es hidd el job lessz olyan 2-3 ilyen buli es nen lessz para.

enis annyira feltem toluk hofgy nemertem hozzaszolni se koszonni es amikor ram neztek nem uttam hva fordulni

es nem kell ehez naon szepnek lenni mert ense vagyok eggy adonis

nallam a bulizas naon bejott es szerintem nekedis bejonne

2011. júl. 26. 12:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Régen énis igy voltam, de lett egy nagymenö làny padtàrsam, és igazi baràt volt, aztàn beleszerettem de utàna haitott, de ezt nem részletezem...

a lényeg hogy eltünt a gàtlàsom. Nyugi szerencséd lesz.

14F

2011. júl. 26. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!