Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feljelentenétek a szerelmeteket? Ha.
Együtt laktunk, szerettem.. Ő szó nélkül lelépett és ellopta a megtakarított pénzemet, ami elég nagy összeg volt. Senkinek se merem elmondani, mert szégyellem. Nem tudom hogy a rendőrség mit csinálna ha feljelenteném.. Félek a viszontlátástól... Mit tegyek?
21/L
Beszélj a bumbúrnyákkal!
Ha nem hajlandó vissza adni annak ellenére sem hogy megmondod neki hogy mész a rendőrségre ha nem, akkor meg jelentsd fel!
Megkérdezhetem mennyi manit nyúlt le?
Figyelj, egy dolog, hogy szeretted. De ezek után gondolj bele, hogy hány nővel csinálja még meg ugyanezt. Rebegteti egy kicsit a szemét, aztán fogja magát és megpattan az értékekkel. Kitennél ennek mást is?
Ezek után lehet hogy drogokra vagy hasonlóra költi. Az ember nem szokott lopni csak úgy hasnrütésre... mindig van avalami a háttérben. Ekkora meggondolatlan hülyeséget csak olyan csinál, akinek tényleg szorongatja valaki a tökeit.
Vagy ha nincs akkor balami nincs rendben belül, na akkor meg azért kéne becsukni.
vannak olyan élethelyzetek, amikor tényleg kell a pénz, de ilyenkor az ember kérni szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!