Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnánk megoldani? Esetleg valaki hasonló helyzetbe?
19 éves vagyok és a barátom is szintén 19. Már lassan 4 hónapja vagyunk együtt. Hogy tudnánk megoldani, hogy néha náluk aludhassak vagy ő nálam?
A gond az, hogy nekem ő az első barátom és a szüleim elég régi vágásúak, meg, hogy mit mondanak as szomszédok(idióta kifogások...). Gondoltam arra, hogy azt hazudnám, hogy valamelyik barátnőmnél alszom, de átverni sem akarom őket, viszont ők ebbe sose mennének bele, pedig még nem is akarok vele lefeküdni, csak jó lenne összebújni vele meg ilyenek:)
Ha belülre nyillik az ajtód rakj elé valami nehezet:D
12L
szia! És mi lenne ha nem aludnátok együtt este-mert ugye ezt nem lehet,
viszont: átjöhet hozzátok napközben?pl délelőtt v délután?Mikor a szüleid dolgoznak,akkor azt csináltok amit akartok.Összebújtok,filmet néztek stb... :)Így nem kellene hazudni.
És szépen megmondod,hogy napközben had jöhessen át,vagy ha még nem mutattad be őt nekik,akkor hívd el előtte bemutatni.
aha, adjatok csak neki ötleteket, hogy hogyan sunyítson a szülei előtt! így lesz belőle igazán jó felnőtt ember, mi?? ha hazudik a szüleinek...
ti sem vagytok épelméjűek -.-
Szerintem erre a legjobb megoldás, ha szépen lesülsz a szüleiddel beszélgetni, és elmondod nekik hogy nem vagy egy felelőtlen liba, és egyenlőre semmi másra nem vágysz, csak az összebújásra és a szerelmed mellett való ébredésre.
én 16 évesen aludtam együtt először az akkori barátommal, mondanom sem kell, megvolt a kínos beszélgetés a szülőkkel. És lám, megértették.
Ne hazudj nekik, mert úgy csak rosszabb lesz, és esetleg el is tiltanak tőle. Gondolj bele a következményekbe is. A mostani barátom szülei is elég szigorúak, mégis egy beszélgetés után ott aludhattam. Igaz utána kitalálták, hogy na most külön alusztok, de kibírtuk. És ha ezt kibírod, akkor nagyobb bizalmat fektetnek beléd. Nagyjából ennyi a logikája.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!