Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kerültél már ilyen, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerültél már ilyen, vagy hasonló helyzetbe?

Figyelt kérdés

Kerültél már olyan helyzetbe,mikor mindketten párkapcsolatban éltetek,aztán útjaitok találkoztak,és belehabarodtál?Amikor tudtad,hogy ebből semmi nem lehet,és csendben magadba fojtottad az érzéseidet?Amikor megvolt az a bizonyos szikra,és vibrált köztetek a levegő,de TE mégsem léptél a tettek mezejére?Mikor egyértelmű jelei voltak a kölcsönös vonzalomnak,de mégsem történt semmi?Magyarán,szemben álltál a Kísértéssel.

Nem ítéleteket,és egymás szidalmazását várom,csupán tapasztalatokat ennek kapcsán.Akinek az ócsárlás a célja,azt megkérem,hagyjon teret a normális válaszolóknak.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. márc. 1. 00:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Igen voltam ilyen helyzetbe. Rettentő szerelmesek voltunk egymásba, ja én nő vagyok. És ez a kapcsolat 10 évig tartott. Nem lehettünk egymásé, mert a srác 12 évvel volt fiatalabb nálam. Aztán teltek az évek és én férjhez mentem. Aztán 2 éve felbukkant, visszatért az életembe, megingatott, de rájöttem már nem ugyanaz az érzés, már semmi sem ugyanolyan szép, sőt végérvényesen kiábrándultam belőle,mert én a férjemet szeretem. Az emlék nagyon szép, de nem kellett volna még szavakkal sem felelevenítenem, ami akkor történt közöttünk,már az is az idő homályába veszett.
2010. márc. 1. 00:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Velem is megtörtént, kétszer is. Annyira rossz érzés de egyben... mégis jónak írnám le.

Tepasztalatom...szakitottam vele 6 hónap után egy teljesen ismeretlen személy miatt. Rosszul voltam, már az sem volt szükséges, hogy a közelemben legyen, folyamatosan gyomoridegem volt.Nem tudtam koncentrálni jóformán semmire fél éven keresztül.Feladtam, szakitottam az akkori párommal és összejöttem vele.Lányként mentem oda fél éves szemezgetés meg néhai beszélgetés után, hogy nem e akar valamit töllem. Az érzés h vele lehettem álombaillő volt. De annyi minden jót képzeltem el rolla, ami nem volt igaz...mégis mikor megláttam minden más volt, egy hónapig tartott kb. mert hanyagolt és nem birtam elviselni.(Hozzáteszem, mai napig nagyot nyelek ha meglátom.) Aztán összejöttem valaki mással, több mint egy éve vele vagyok. De már egy hónapja megint válsághelyzetbe kerültem. Annyi különbség, hogy most ismerkedünk,és egyáltalán nem hagyagol, figyel rám és segit ha tud... természetesen én is. De ugyanazok a "tünetek", gyomorideg étvágytalanság stb. Nemtudom, mi lessz :s

2010. márc. 1. 05:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
L/17 volt
2010. márc. 1. 05:28
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Igen, de majd később mesélem el, most mennem kell dolgozni.
2010. márc. 1. 05:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen. Egy darabig szembe szálltam a kisértéssel. Nekem két gyerekem volt, férjnél voltam, ő nős, és egy gyerek. De végül győzött szerelem. Elváltam, ős is, és most együtt vagyunk 4 éve. Nagyon nagyon nehéz volt végig csinálni, de nem bánom hogy így döntöttem/tünk. Egy életünk van. Le lehet élni vegetálva is, de köszönöm én abból nem kérek, ha lehetek boldog is. És a gyerekeim is azt mondják hogy jobb így mint a gyötrődés egy rossz kapcsolatban.
2010. márc. 1. 08:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia. Én jelenleg vagyok épp ilyen helyzetben. Mindkettönknek családja van,és tudom,hogy nem hagynánk el öket,de mégis... Egyre jobban kötödünk egymáshoz,már nem birom ki ha egy napig nem hallok felőle,érzem,hogy ez valami más.. De nem tudom mi lesz belőle,kicsit félek,hogy elgyengülök egy idő után..
2010. márc. 1. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!