Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt már ilyen barátja, vagy ki volt már hasonló helyzetbe?
A barátommal már nem olyan jó a kapcsolat mint az elején,már több mint 3 éve vagyunk együtt ,és én mondtam a pasimnak hogy nem hiszem hogy sokáig együtt maradunk mert már nem szeretem szerelemből.És ő most mindent meg akar venni nekem,ruhákat,ékszert,nyaralni akar vinni...És azóta viselkedik így amióta megmondtam neki hogy már nem látom értelmét ennek a kapcsolatnak...Miért szeretne megvenni nekem mindent?Azt hiszi hogyha megvesz mindent azzal jobb lesz a kapcsolatunk?Veletek volt már ilyen?
18/L
szeret, és nem akar elveszíteni. reméli, h legalább így vele maradsz!
és miért nem szakítasz vele? így se neki, se neked nem lesz jó!
Nem tudom hallottál e már róla, de van 5 féle szeretet nyelv, hát úgy látom az övé az ajándékozás. Ami azt jelenti, hogy ő ha ajándékot kap azzal érzékeli a legjobban, hogy szereti az ajándékozó. Ez természetesen fordítva is igaz, ha ő adja az ajándékot (ruha, ékszer, nyaralás stb.), akkor ő ezzel a szeretetét próbálja kifejezni. Nem akar téged elveszíteni, és azt szeretné, hogy újra szeress bele, mert ő szerelmes beléd.
Remélem érted mire gondolok, mert másképpen nem igen tudom leírni. A könyv: EGYMÁSRA HANGOLVA - Az öt szeretet-nyelv a házasságban
Itt el tudod olvasni: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
ha még kapcsolatban vagy, nem szabad megmondnai neki, ha nem szereted. még akkor dacolj magadba és folytasd tovább a kapcsolatot, hátha jó lesz vagy vmi.
ezt szakításnál szokták mondnai, h már nem szeretlek szerelemből. szted ő most mit érez??
meg nem érzed most magad önzőnek, h továbbra is vele vagy?? akk minek vagy vele?
elrontottad az egészet ezzel a kijelentéssel.......!!!
hülye vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!