Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Imponál nektek ha egy csinos csaj rátok hajtana?
te vagy a lány és én tudjam milyen az a női fortély? :D
például ha teljesen véletlenül úgy alakul hogy arra jársz amerre a srác, elejtesz valamit, megkérdezel valamit. valami olyan dolog ami lehetne akár a véletlen is, de nem az, mert az a női fortély XD a lényeg, hogy teremts alkalmat, a kontaktra, hogy tudjatok dumálni, hogy elő tudd venni a fogkrémreklámba illő mosolyt, hogy tudd birizgálni a hajad -azt de imádom- stb... de ezt nektek kell tudni.
Én eddig hatszor tapasztaltam ilyent mindig elmenekültem.
Pedig az utolsó két esetben nagyon bántam.
Nem vicc az utolsó előtti a legszebb lány volt eddig akit láttam, és tetszett is nekem. Egy hófehér bőrű félig indiai, fehér vonású lány. Ha ~10-20% indiai voltak a vonásai. És tökéletes alakja volt. Olyan ruhát is viselt hogy ezt látni lehessen. Vajon mit látott bennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!