Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire zavaró a pasiknál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró a pasiknál, ha egy lány nem tud/szeret főzni?

Figyelt kérdés
egyszerűen nem érdekel a főzés. legnehezebb kaja, amit tudok csinálni, az a lecsó. inkább kitakarítok, mint főzök.
2011. júl. 22. 11:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

ha az ágyban nyújtott teljesítménnyel kárpótolsz, akkor nem gond :P

25/F

2011. júl. 24. 18:11
 22/29 anonim ***** válasza:

én nem tudok főzni, de szretnék megtanulni, mer van pár kaja amit nagyon szeretek, azokat szeretném tökélyre fejleszteni. mondjuk bolognait meg rántottát vagy egy salátát meg tudok csinálni :D

de hogyha én főzök a csaj meg cserébe takarít, mosogat, mos stb az teljesen ok! ja és igen, az ágyban is legyen jó :)

2011. júl. 24. 18:42
 23/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)akkor végülis nem állok olyan rosszul, mert még lesz alkalmam megtanulni. tényleg igyekszem most az alapokat elsajátítani, a többit majd csak akkor, ha rákényszerülök :)
2011. júl. 24. 19:20
 24/29 anonim ***** válasza:
Van esetleg kedved velem főzni?:)
2011. júl. 24. 21:35
 25/29 A kérdező kommentje:
attól függ, mit :DDDD
2011. júl. 24. 23:44
 26/29 anonim ***** válasza:

"Szerintem itt akik srácok azt írták hogy "engem nem zavarna", azok még anyucival laknak...:)"

Én is anyucival lakok, de engem rohadtul zavar.

Mivel az ember nem szívesen vesznek fel olyan szokásokat, amit kényelmetlenek a számukra (főzés, mosás) csak nehezen változnak meg.

Semmi baj nincs azzal, ha egy 16 éves lány nem tud összedobni egy három fogásos ebédet, de elvileg egy nap anya lesz belőle és akkor mi lesz. A család majd mirelit kaján, zacskós levesen és rendelt pizzán fog élni, mert az asszony nem tud főzni. Ha már a férfiak felé annyi elvárása van a nőknek, akkor szerintem a férfiak is elvárhatják, hogy alap dolog legyen a főzés. Persze abban semmi rossz sincs, ha egy férfi is tud főzni.

2011. júl. 25. 04:02
 27/29 anonim ***** válasza:
Sült békacomb csiga tésztával?XD Gusztusos?:) De amúgy viccen kívül amit te úgy gondolsz megtanulnál elkészíteni. Ha jó tanuló leszel akkor kapsz valami meglepit:)
2011. júl. 25. 11:48
 28/29 anonim ***** válasza:
Nálam nem gond. Én meg nem szeretek enni :D hol laksz?
2011. júl. 26. 21:05
 29/29 anonim ***** válasza:

Én már jártam pórul ilyen csajjal, úgyh. engem kicsit zavarna... persze nem lenne döntő érv egy rossz tapasztalat alapján ítélni, de azér...

Lényeg h. én szeretek főzni már kiskoromban megtanítottak, még azon is gondolkoztam h szakács leszek :D mióta egyedül laktam folyton főztem ez volt az egyik hobbim...

Aztán jött egy barátnő aki utált főzni és nem is tudott egyáltalán, sebaj majd főzök én, de akkor majd ő csinálja a többi munka nagy részét. De valahogy máshoz se nagyon jött meg a kedve konyhába be se nagyon ment, nekem kellett mosogatni is legtöbbször... aztán jött a rinya h én szeretek főzni meg az kellemesebb mint WCt pucolni, úgyh lassan ott találtam magam h minden házimunkát én csinálok... miután ezután elkezdett rinyálni h kevés pénzt költök rá kidobtam a francba.

Azóta van egy barátnőm aki házias és frankón megosztjuk a munkát, még sose volt ebből veszekedés v ilyesmi.

2011. júl. 26. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!