Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon most mit akar?
Figyelt kérdés
Sziasztok man irtam parszor de nm kaptam rendes valaszt most kerlek nagyon komojan irjon valaki valamit most mit akar......... Az van h baratnomel 4 honapja vagyok egyut 17 evesek vagyunk . 2 adik honapa szakitotam vele 1x nagyon roszul volt miata egy csomot irt h neki ez nm egy igy nelkulem mert nm tudja elkpezni nelkulem az eltet . Rajotem h en ish szeretem es edig nm jotem ra h menyire ish szeretem de rajotem h nagyon de nagyon az eletemet osh oda adnam erte . Most elment unokatesverenel 2 hetre most telt el 1 het masadik napon megharagudtam ra es kinyomtam a telefont es utana azt mondtam neki h lemerultem es kiderult h kinyomtam . Azota nm tudom mi let vele . Mikor szakitaotam vele szerintem sokal roszab erzes volt mint most h kinyomtam a telot es ezert megharagudot mert mikor oszekaptunk kicsit 5 6 ora es tul volt rajta . Mert azt mondta h nagyon szeret stb . Most kerdeztem tole szeretsz meg komojan gonodlod amit edig mondtal valasz igen komojan gondolom nm mond nekem semi feljon msn ha nm irok nm ir mondom mi a baj monjda ez kicsit roszul eset es kel egy kis ido mig tulteszi magat ezen de ez man 4 napja van igy es en szinte megbolondulok, azt hiszem azt akarja h majd akor monjda el mikor hazajon vagy adig nm ir semit nm mutatja ki erzeseit h en sszakitasak vele mert o nm tud. Ma mikor irtam neki h most el kel menyek 10percre mert el kel vigyek valamit testveremnek nm soka vagyok sietek szeretlek . Nm irt semit majd mikor viszajotem man nm volt fent es csak anyit irt bocs le kelet szaladjak . Nm volt anyi ideje h legalab elkoszonjon:(( h szia :( Es nm hiszem h nm tudja tul teni ezen magat szerinetm man nm szeret nektek mi a velemenyetek? KERLEK IRJATOK KOSZONOM2011. júl. 22. 11:12
1/3 anonim válasza:
bocsáss meg de a 4. sortól abbahagytam az olvasást mert szörnyű a helyesírásod sok szerencsét >.<
2/3 A kérdező kommentje:
bocsanat az irasert kicsit sietem
2011. júl. 22. 11:20
3/3 bonesmith válasza:
Hát voltam már hasonló cipőben pontosan az volt, hogy mikor megérkezett mondta hogy szeretne talizni velem,, fontosat akar mondani, már akkor tudtam, természetesen szakított velem. Mondjuk ő egy másik faszi miatt tette. Neked reméljünk jobbakat, üdv.
F/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!