Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig szomorú vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátom szakított velem 1 hete.. még mindig bánt a dolog van amikor jobb passzban vagyok, van amikor szomorúbb vagyok. Tudom hogy nem érdemelt meg főleg úgy hogy nem élőben szakított velem. És még kérleltem hogy gondolja meg magát. Tudom hogy jobbat érdemlek, de akkor is nehéz nélküle bármennyire is nem érdemelt meg.2011. júl. 21. 17:35
11/11 anonim válasza:
Szerintem az csak ront a helyzeten, ha a kidobott fél megpróbálja magát visszakönyörögni. A szakításhoz általában az vezet, hogy X már nem elég értékes Y szemében. Ezt csak fokozza, ha Y megpróbálja kérlelni a másikat, hogy gondolja meg magát. Ellenben ha Y erősnek mutatja magát és nem is keresi a másikat, előfordulhat, hogy X érdeklődni kezd iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!