Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig szomorú vagyok. Mit tegyek?
Én is együtt érzek veled. Igaz, hogy velem nem szakított,c hanem bevallottam neki, hogy szeretem, de ő nem akart semmit. Ennek már kb. 3 hónapja, de mé mindig fáj... pedig ő sem érdemelt volna meg engem. :(
14/l
Az idő segít!Lehet,hogy közhelyes,de nagyon igaz!
Az minden sebet begyógyít!Próbáld valamivel lekötni magad,
barátkozz...Hány éves vagy?
Kedves harmadik válaszadó!
A második vagyok.
Nem bántani akarlak, ez csak úgy eszembe jutott... ismered azt az idézetet, hogy: "Ha valaki azt mondja, hogy ne szomorkodj, az idő minden sebet begyógyít, akkor vágd pofán, és mondd neki: Várj, mindjárt jobb lesz!" ?:D
Amúgy nem... az idő nem gyógyítja be a sebet. Maximum "összehúzza". De az ott marad. Visszaemlékezel arra az időre, amikor rossz dolog történt veled, és ugyanúgy fáj.... :(
együtt érzek...
én négy hónapig sírtam utána miután szakitott énis kértem többször is gondolja meg magát még én akartam megváltozni mondtam is neki, nagyon szerettem.ő volt az első nagy szerelmes megláttam és egyből tudtam.csak kb 2és fél hónapig jártunk.még most is gondolok rá, mondjuk már el sem tudnám magam vele képzelni, mivel jött egy sokkal rendesebb, aranyosabb fiú és most nagyon jól érzem magam vele:)
az igaz hogyha szeretted örökké részed lesz valamilyen szinten.de idővel jobb lesz, hidd el:)tapasztalatból mondom:)
Igyatok! :) segít elűzni a bánatot :D
Na de komolyan: Mennyi időt jártatok? 2-3 hónap járás után szerintem nem kell depizni, mert nem volt komoly kapcsolat. Gondolj bele: ha szeretitek, tisztelitek egymást, akkor nem 2-3 hónap után múlik el az érzés. Különben csak fellángolás volt. :)
Az meg mi, hogy nem élőben szakít veled? Jobbat érdemelsz!
"Senki sem érdemli meg a könnyeidet, aki pedig megérdemli, az nem fog sírásra késztetni." Gondold végig! :):)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!