Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20on felüli férfiak! Barátok kárpótolják az elment szerelmet?
Kérdésem furcsa, tudom, de kifejtem. 4 hónapja szétmentünk a barátommal. Én egy 22 éves lány vagyok, majdnem 3 évig voltunk együtt. Imádtuk egymást. Sajnos voltak nézeteltérések, ezért szakítottam vele. Azóta folyton csak a barátaival van. Most, hogy nyár van, nincs egyetem még többet. Eddig nyaranként sokat voltunk együtt.
Szerintetek most örül, hogy velük lehet és nem lógok a nyakán? :( Még mindig szeret azt mondták a haverjai.
Most akkor szerintetek mivan? Mennyi idő után felejt valyon el 3 évet? Ha bocsánatot kérnék visszajönne?
Ne haragudjatok az értelmetlen kérdésemért csak egy pár véleményt szeretnék hallani. Köszi
1.:nem szeretne rád gondolni,
2.:nem szeretne otthon ülni,búslakodni
3.:szerencsés,hogy vannak barátai
4.:nem hiszem,de van rá esély,hogy újra kezdjétek,bár nem értem,miféle konfliktusok lehettek azok,hogy nem lehetett megbeszélni...
igazad van első
köszi a válaszodat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!