Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért rajtam töltöttele a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rajtam töltöttele a dühét? (NAGGYON FONTOS) lécci

Figyelt kérdés
Tegnapi nap sétálgattunk még két barátunkkal és először haragudtam rá mert megigérte h hétfőn jön(nem itt lakik és nagyon rég nem láttam)és nem jött pedig amikor mondja minden áron leszokott jönni és üzenetet sem irt aztán tegnap mikor itt volt kicsit az elején haragudtam rá de utána elmondta mért nem jött és megnyugodtam és elkezdtem összevissza puszilgatni harapgálni csikizni ahogy szoktam és egyszerüen csak ellökött magától és azt mondta h mondta h ma se akart lejönni inkább örültem vna neki... erre én azt mondtam h nem örültem vna mert kiányoztál de ugylátom h én neked nem és hátat forditva hazajöttem...aztán a barátja azt mondta h mennyek ki a buszmegállóba ma mert jön és beszélni akar velem ... DE én télleg nem csináltam semmit ... MMiért rajtam tölti le a dühét :(:(:(:(
2011. júl. 21. 10:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2011. júl. 21. 11:50
 12/14 mvsm ***** válasza:
Türelem és kitartás a túrót! Az élet rövid, hagyd el a gyíkba! :)
2011. júl. 21. 14:08
 13/14 anonim ***** válasza:
ma 11:39 vaok, maj' írd meg mi lett/volt.
2011. júl. 21. 15:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Minden oké nagyon sajnálta h megbántott hozott nekem csokit meg egy szál rózsát és ma egész nap szinte itt volt és bocsánatot kért ezerszer... ugyhogy ennyi és minden olyan mint régen dul a love:D:D
2011. júl. 21. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!