Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnátok nekem?
Sziasztok!
Leírom röviden a sztorimat, és kérnék tanácsot, hogy mit rontottam el vagy mi várható. Szóval 22/F vagyok, és még nem volt párkapcsolatom. Fiú középsuliba jártam, ahol csak kanok voltak, aztán az egyetemen is úgy beleválasztottam a szakba, hogy szintén, sőt még előítéleteket is táplálnak irántunk. Vannak lány ismerőseim, barátaim. Egyre inkább hiányát érzem egy szerető társnak. Próbálkoztam nem is egynél, de mindig volt valami gond, túl idős vagyok, túl fiatal, nincs kocsid, van más slala. Erre bátorkodtam regelni egy társkereső oldalra, mondom ott hátha szám szerint 60 lánynak írtam, mondom nagy számok törvénye egy csak vissza ír. Tök kulturált levelet írtam nekik, poénnal fűszerezve bókokat rejtve bele, de vagy nem kaptam választ sem, vagy elutasító, egy sem 60-ból egy sem mondta hogy na hajrá. Aztán jött valaki, aki nagyon bejött nekem a tudtára adtam, de mivel foglalt volt megint én húztam a rövidebbet. Hiába próbálkozom buliban is nem megy. Velem van a baj? Úgy érzem, hogy igen. Sem a korombelieknél, de még a fiatalabb korosztályból sem sikerül találni senkit. Szóval mit b*tam el? Érzem annak a súlyát hogy faital koromban a csajok jelenléte hiányzott, és most szívok. Félek, hogy egyedül maradok mint a kisujjam, pedig én családra vágyom. Tanács, megjegyzés? Lehet fikázni is, már mind egy nekem. Köszönöm.
Köszi a válaszokat, megpróbálok válaszolni néhányra.
-(Hát szerintem rossz helyen keresgélsz magadnak lánykát.) Akkor mégis, hol tegyem ezt?
-(nem lehet, hogy te tetted túl magasra a lécet, és csak a plázap*csákra koncentrálsz?)
Nagyon nem!!!! Irritálnak a pláza bukszák, normális szolid csinos lányokat keresek.
-:D Ha rájövök mit basztunk el tényleg szólok :)!! Átérzem a sorsod.
-(Buliban meg nehezen tudsz összeszedni valakit is.) Igen tudom, sőt nem is a legjobb a felhozatal.
-(Rakj ki képet. Van aki itt találta meg az igazit. :))
Ide?? A gyakori kérdésekre??
-Gratula neked, hogy össze jött, szép sztori!! Nekem kezd elfogyni a türelmem az a gond :S:S!! Jaj ... érted.
-Velem van a gond.. Hát ezek után nem tudom, élőben se nehéz. Ahogy vesszük sztem.
-Köszi.
22 éves
177 cm magas
72 kg sportos külső nem vagyok elhízva
nincs szemüvegem, max mostanában napszemüveg
rövid világos barna haj
nincs Brezsnyev szemöldököm, normális :) nem ér össze az is barna
nincs fogszabályzóm
jó a humorom egyesek szerint
Mást nem igazán tudok írni max ha láttok eldöntenétek. Sajnos tudom, hogy egyre inkább a külsőségek dominálnak...
Kedves Kerdezo, a kommentjeid alapjan normalisnak tunsz. Szerintem nincs semmi baj veled, csak nincs meg eleg tapasztalatod a nokkel es nem ertesz hozzajuk. En is ebben a cipoben jarok ;)
Keresgelj a neten egy kis "elmeleti" tananyagot a temaban, es az alapjan javithatsz az ismerkedesi szokasaidon.
Szerintem semmit nem b_sztál el. Tényleg sok alkalmat megragadtál arra és tettél érte, hogy legyen párkapcsolatod, nem csak sírt a szád. Tényleg ez az a helyzet, ahol nem sok okosságot lehet arra mondani, hogy miért nem találtál még magadnak barátnőt. Mellesleg a válaszaidból is tök úgy jön le számomra, hogy egy értelmes srác vagy, aki össze tud rakni korrekten egy szöveget. (mert sajnos az is követelmény ma, hogy legyen mindenki minél butább, csak én ettől hányok. de ez mellékes.)
Tartja a mondás, a külső megfog, a belső megtart. Amúgy baromi kíváncsi lennék arra, hogy hogy nézel ki. Nem mutatnál egy képet magadról privátban? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!