Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti mit tennétek ha a barátnőtök még nem csókolózott, és félne, hogy elrontja az első csókot?
Figyelt kérdés
Kinevetnétek?Mit tennétek ha elfordítaná a fejét,mert fél,hogy elrontja?2011. júl. 20. 22:52
11/12 anonim válasza:
Egyet értek az utolsóval :D
Ne adj neki alkalmat ezen gondolkodni, csókold meg éskész :D
16/L
12/12 anonim válasza:
Te lány vagy és még nem csókolóztál? Vagy miért kérdezed ezt? Én már csókolóztam olyan lánnyal, aki (elmondása szerint) még nem csókolózott. Hát mit mondjak, fura volt, de nem rossz. Mondtam neki, hogy semmi baj, majd gyakoroljuk ezt még sokszor! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!