Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány évesen aludtatok először a párotoknál? Hogy sikerült meggyőzni a szülőket?
A 16. születésnapomon aludtam nála először, megbeszélte a szüleimmel. Persze édesanyám iszonyú dühös volt, de valahogy nem érdekelt. Azután többet nem tudtak róla, hogy nála alszom, mivel koleszben laktam akkor így a vasárnap estéket nála töltöttem. Amúgy azóta sem bánom, életem egyik legboldogabb hónapjai voltak :)
A jelenlegi páromnál már kicsit másabb volt. Ott először egy esküvő után aludtam, de ott már szüleimnek nem volt beleszólása, eltöltöttem már azt a "bizonyos" kort.
én most 23 vagyok, de sajna ez nálunk a mai napig téma, ha együtt alszunk. ugyanaz mint másnál, mit szólnak a szomszédok, meg a párom szülei?! nem szégyellem magam?! valahol őket is megértem, de változott a világ ezt el kellene fogadniuk. mondjuk azzal én nem értek 1-et hogy valaki 17-18 éves kora előtt ott aludjon a párjánál. az korai még. szinte gyerekek.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!