Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, hány évesen aludtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hány évesen aludtatok először a párotoknál? Hogy sikerült meggyőzni a szülőket?

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 21:40
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! :)

én ezt nem tekintem elkallódásnak. azt igen,ha az éjszakába járkál valaki ilyen fiatalon és mindenféle pasival hetyeg stb.. ezt nem csinálom,és nem is vágyom rá. ha ott aludnék,akkor is kajálnánk,megnéznénk egy filmet és ennyi. nem mennénk sehová sem.

2011. júl. 20. 21:59
 12/34 A kérdező kommentje:
és egyébként tényleg mindketten komolyan gondoljuk. ismerik is a fiút meg minden. egy éve vagyunk együtt,nem csinálunk semmit meggondolatlant.védekezünk stb. és anya tud is róla,szóval még ez sem titok. magyarul semmi újat nem tudnék csinálni..de "elvből" nem engedi ..
2011. júl. 20. 22:03
 13/34 anonim ***** válasza:

Most csúnya dolgot fogok mondani.

Mi lenne,ha nem tudnák?Azt mondod egy barátnődnél alszol.

Én vagyok a kisördög:D

2011. júl. 20. 22:04
 14/34 A kérdező kommentje:

eszembe jutott már. de a barátom lebeszélt. és igaza van. nem úgy akarok ott aludni,hogy bujkálnunk kell.azon aggódni,hogy megtudják.. meg akarom kapni az engedélyt :)

szerintem ebből is látszik,hogy tényleg komoly :)

2011. júl. 20. 22:06
 15/34 anonim ***** válasza:
53%
okes nekem ez mar a 2. kapcsolatom : ) 18 éves vagyok. 1,5 hónapja vagyok együtt a barátommal, és nekem is 9re haza kell menjek képzeld : ) én sem aludhatok nála, pedig már szűz sem vagyok és anyukám 2 hét után megkérdezte hogy 'ugye még nem feküdtetek le?'. ettől függetlenül előző kapcsolatomban 9 hónap után aludhattam először nála, 15 éves voltam. vele 3,5 évig voltam együtt.
2011. júl. 20. 22:16
 16/34 anonim ***** válasza:

Amit írtam az elkallódásról, meg egyebekről a 21:44-es hozzászólónak szólt, aki szerint az a jó fej szülő, aki mindent megenged. Tény, hogy odaírhattam volna.

ma 21:57

Azért írtam, hogy ez most mindegy, és egyénfüggő.. Tanulj meg olvasni mielőtt belekötsz valakibe. Nem azért nem volt 15 évesen barátom, mert nem lehetett.. xD (És nem is azért, mert nem tetszettem senkinek.) Az meg érdekes lenne, ha úgy lennék féltékeny a kérdezőre, hogy már felnőtt vagyok, és nem kell engedélyt kérnem ha el akarok menni valahová. :D

2011. júl. 20. 22:22
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Na de várjunkmár, most kajakkenu tényleg az a gond, hogy mit szól más?? Nem az, hogy jajj kislányom, de féltelek meg mittudomén, hanem hogy mit szól MÁS? A nemi életeteknél (mvielhogy írtad, hogy védekeztek) nem számít, de az ottalvásnál igen? Azért ez nem pont mintaszülői gondoskodás...
2011. júl. 20. 22:24
 18/34 anonim ***** válasza:
50%

szerintem is túl korai, a szülők esetleg "k.rvás"-nak látják azt, hogy egy lány ott alszik a barátjánál (ez így van, megkérdeztem én is régen a szülőket)

nem leszel attól kevesebb ember, hogy még 1évig nem alszol ott nála...nem tudom mit kell ezen rinyálni...

2011. júl. 22. 17:32
 19/34 anonim ***** válasza:
17 évesek voltunk mindketten és 1év után engedte meg de nagyon nehezen azt is!! :D pedig 17 voltam :D
2011. júl. 22. 17:54
 20/34 anonim ***** válasza:
előző voltam.. lefeküdtetek? akkor lehet azért.. mert az kicsit olyan mintha nem zavarná... amúgy én 17évesen feküdtem le vele 1 év után...hát igen megérte várni :) (előtte mielőtt ott aludt) de anya akkor még nem tudta mert szinte egymás után történt... 15 vagy lefeküdtetek és lehet ennek nem nagyon örül... ezért nem engedi.
2011. júl. 22. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!