Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány évesen aludtatok először a párotoknál? Hogy sikerült meggyőzni a szülőket?
köszönöm a válaszokat! :)
én ezt nem tekintem elkallódásnak. azt igen,ha az éjszakába járkál valaki ilyen fiatalon és mindenféle pasival hetyeg stb.. ezt nem csinálom,és nem is vágyom rá. ha ott aludnék,akkor is kajálnánk,megnéznénk egy filmet és ennyi. nem mennénk sehová sem.
Most csúnya dolgot fogok mondani.
Mi lenne,ha nem tudnák?Azt mondod egy barátnődnél alszol.
Én vagyok a kisördög:D
eszembe jutott már. de a barátom lebeszélt. és igaza van. nem úgy akarok ott aludni,hogy bujkálnunk kell.azon aggódni,hogy megtudják.. meg akarom kapni az engedélyt :)
szerintem ebből is látszik,hogy tényleg komoly :)
Amit írtam az elkallódásról, meg egyebekről a 21:44-es hozzászólónak szólt, aki szerint az a jó fej szülő, aki mindent megenged. Tény, hogy odaírhattam volna.
ma 21:57
Azért írtam, hogy ez most mindegy, és egyénfüggő.. Tanulj meg olvasni mielőtt belekötsz valakibe. Nem azért nem volt 15 évesen barátom, mert nem lehetett.. xD (És nem is azért, mert nem tetszettem senkinek.) Az meg érdekes lenne, ha úgy lennék féltékeny a kérdezőre, hogy már felnőtt vagyok, és nem kell engedélyt kérnem ha el akarok menni valahová. :D
szerintem is túl korai, a szülők esetleg "k.rvás"-nak látják azt, hogy egy lány ott alszik a barátjánál (ez így van, megkérdeztem én is régen a szülőket)
nem leszel attól kevesebb ember, hogy még 1évig nem alszol ott nála...nem tudom mit kell ezen rinyálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!