Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? (info lent)

Figyelt kérdés
Amikor megyek az utcán egy csomó olyan fiatal csajt látok aki ilyen, emo-s frizurás "fiúkkal" van együtt, valaki megmondaná, hogy mért férfiasabbak ők mint egy olyan ember, mint például aki normálisan öltözködik, viselkedik, és nem bán gorombán egy lánnyal sem? Én ilyen vagyok, lehet nem vagyok álompsasi de csúnya se. 16/F
2011. júl. 20. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy férfiasabbak???!!! :D
2011. júl. 20. 21:34
 2/6 A kérdező kommentje:
úgy értettem azt, hogy mért akar minden csaj ilyenekkel járni
2011. júl. 20. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem férfiasabbak, csak a sok tizenéves tinip.csának ez a "divat" jön be. Szerintem ezek a kapcsolatok nem tartanak tovább két hétnél... Hidd el, vannak kivételek, csak meg kell találni. :)
2011. júl. 20. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:
mert egy csomó lány még éretlen az igazi férfiakhoz. most nézd, én 15 vagyok, a barátom 18, és ő normálisan öltözködik, nincs emos haja, hanem teljesen normális, és nagyon jó fej. aki megérdemli azzal bunkó, de amugy nagyon sokan kedvelik. szóval alapból kevés ilyen fiú van ennyi idősen, meg mondom, szerintem a csajok nem nőttek fel eléggé egy normális pasihoz...
2011. júl. 20. 21:37
 5/6 anonim ***** válasza:

én pl. az ilyen pasiktól hányok.. :D

de izlések és pofonok:))

2011. júl. 20. 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Ki h nezi az ijen faxagyerekek lehet most azok de majd nezd meg 10ev mulva oket Es rohogni fogsz rajtuk . Es sajnos sok lany van akik ezekre buknak de hid el vanak ojan lanyok ish akik nm:) Pld mint az en baratnom en ish ojan vagyok mint te es nagyon szep rendes baratnom van es nagyon szeretjuk egymast:P
2011. júl. 20. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!