Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kb 300 km van köztünk. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 300 km van köztünk. Nem találkozunk. így lehet járni vele?

Figyelt kérdés
azt mondta hogy nem baj ha nem találkozunk. nincs pasija és szeretne velem járni. így lehet?
2011. júl. 20. 21:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%
Köztünk 140 van, de megoldjuk a találkozást, minden hétvégén (vonattal). Ha két-három hetente találkoznátok, talán még úgy is működne, de úgy, hogy soha nem találkoztok... hát... és a szex? Az is egy egészséges kapcsolat része.
2011. júl. 20. 21:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, most látom baromi fiatalok vagytok, így más.
2011. júl. 20. 21:40
 13/20 anonim ***** válasza:

De aki nem volt ilyen helyzetben az nem tudja hogy mivel jár és milyen nehéz ezt végig csinálni,de ha tudjátok hogy az egyik majd oda költözik egyszer,akkor van értelme várni és megéri megvárni amíg kiteljesedik a kapcsolat!

Valóban fiatalok vagytok,én akkor 18 voltam 20 amikor ide költözött.Nem lehetetlen de elég fiatalok vagytok még,de ha tudatosak vagytok és nem a ma tinik elkurvult világár élitek akkor minden esély meg van rá,pláne ha nem b@sztok félre minden hétvégén és nem féltékenykedtek!De ez mondom csak is rajtatok áll és bukik!

2011. júl. 20. 21:43
 14/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:39

15 és 16 évesek!

Realista vagyok, tudod?

És attól, mert ti együtt maradtatok, nem biztos, hogy a tiniknek ez olyan egyszerű! Én is próbáltam, de fél évig működött csupán. Mind a ketten hűségesek voltunk, azonban az, hogy max kamerán keresztül láttuk egymást, nagyon kínzó volt!

Ők pedig FIATALOK! Miért ne lehetne saját, önálló életük? Mira a főiskola végére érnek, már tönkremennek, vagy pedig mind a ketten(vagy csak az egyik fél) félredugással oldja majd meg a helyzetet! Te sem hiheted, hogy 15 éves korától egy lány akár 6-7 éven keresztül facér marad, hogy "tartogassa magát"???

Ha igen, akkor elég görbék a nézeteid...

2011. júl. 20. 21:49
 15/20 anonim ***** válasza:
45%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:49

Elárulom van ilyen.Nem mindenkinek élet célja szétkuratni magát fűvel fával.Én ismerek egy lányt aki úgy szintén 16 éves korától távkapcsolatban élt 19 éves koráig és a srác vette el neki 20 éves korában!Képzeld vannak még tsizteséges rendes lányok akiknek nem az az élet céljuk hogy minden hétvégén mást szopjon le a szórakozó hely wc-jében.

Amúgy neked ferde a gondolkodásod hogy te ezt veszed normálisnak!Én kérek elnézést...

2011. júl. 20. 21:55
 16/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:55

Persze, van ilyen, ez nyilvánvaló.

De milyen kevés van az efféle tisztességes lányból!!!

És attól, mert én már nem rózsaszín szemüveg mögül nézem a világot, attól még nyilvánvalóan lehet igazam! Minden tiszteletem a becsületes lányoké...azonban egyre kevesebb van belőle! És soha nem lehet tudni, milyen az Ő párja, hogy fog viselkedni! Te mitől van annyira biztos benne, hogy akár egy apáca, ölbe tett kézzel vár rá? Mi lesz, ha enyhülnek az érzelmei? Tinikorban ez még megesik...könnyen ekmúlnak az ilyen fellángolások. Mi van, ha egyszerűen a csaj sem akar leragadni a fiúkánál, és inkább helyben keres egy komoly kapcsolatot, mert ÉLNI akar? Szerintem ez olyan lehetségtelen???

2011. júl. 20. 21:59
 17/20 A kérdező kommentje:
erre 1 napja kérdezett rá hogy járunk-e én igent mondtam. de lehet hogy tudnánk találkozni valahogy.
2011. júl. 20. 22:03
 18/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:59

Jó persze igazad van neked is nem mondom hogy nem!

De azért is mondtam hogy ez csak is két emberen múlik!Az az rajtuk!Persze nem tudhatod milyen a másik,de ha igazán szereti akkor tud parancsolni a farkának vagy puncijának.Én tudtam és még sokan rajtam kívül,akkor talán nekik is sikerülhet!Azért is tettem hozzá hogy tudatosan csinálják és nem az elkurvult tinik világát élik,akkor igen is meg lehet csinálni!

2011. júl. 20. 22:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Hogy hívják a csajt? Lehet, hogy egyet fűzünk. :)
2011. júl. 21. 01:14
 20/20 A kérdező kommentje:
anna.
2011. júl. 21. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!