Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engesztelhetek ki egy lányt?
Figyelt kérdés
Lényeg az,hogy becsaptam a lányt akit szeretek. Igazából semmi komoly hazugság,de nagyon megharagudott. Most már szóba se akar velem állni,legalábbis most. Mit tegyek? Adjak neki időt amíg megenyhül,vagy esetleg valami ajándék engesztelés képpen? Virágküldésen is gondolkoztam egy üzenettel amiben bocsánatot kérek stb. Főleg lányokól várom a választ,hogy ők hogy élnék meg ezt.2011. júl. 20. 20:25
11/15 anonim válasza:
Ilyenkor a legjobb,valamit hazudni,hogy mi miért volt. Nálam bevált
12/15 A kérdező kommentje:
Az felejtős,soha többet nem fogok neki hazudni. Ezt is eléggé megbántam.Nem kell még egyszer. Fontos nekem,szeretem,ezért nem fogok neki hazudni többet.
2011. júl. 21. 20:47
13/15 anonim válasza:
Ezt mindenképpen személyesen intézd el, ne telefonon vagy neten keresztül. Nem kell szerenád meg virág, igazából semmi körítés csak egy bocsánatkérés, egy ölelés, őszinteség. Én értékelném azt, hogy őszintén nem akar elveszíteni valaki. Mindenki követ el hibákat, én megbocsátanék ha lenne benned annyi, hogy személyesen odaállj elém. Ragaszkodj hozzá, hogy találkozzatok, lehetőleg minél előbb, vagy menj el hozzá váratlanul.
14/15 anonim válasza:
Szerintem ott kezdődik a dolog, hogy nem kellett volna hazudni és most nem kéne azon törnöd a fejedet, hogy mivel engeszteld ki.
Mellesleg leírhatnád bővebben, hogy pontosan mit is csináltál, hogy a válaszadók is tisztában legyenek a VALÓS történettel. Igaz, a valóság nem létezik a Te szótáradban.
15/15 A kérdező kommentje:
Igen utólag már más nekem is.Akkor bármit megtettem volna h ne veszítsem el!
;)
2011. aug. 2. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!