Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan engesztelhetek ki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engesztelhetek ki egy lányt?

Figyelt kérdés
Lényeg az,hogy becsaptam a lányt akit szeretek. Igazából semmi komoly hazugság,de nagyon megharagudott. Most már szóba se akar velem állni,legalábbis most. Mit tegyek? Adjak neki időt amíg megenyhül,vagy esetleg valami ajándék engesztelés képpen? Virágküldésen is gondolkoztam egy üzenettel amiben bocsánatot kérek stb. Főleg lányokól várom a választ,hogy ők hogy élnék meg ezt.
2011. júl. 20. 20:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%

virágküldés jól hangzik beadja tőle a derekát :P

17/F

2011. júl. 20. 20:26
 2/15 anonim ***** válasza:
minden lányban van romantikus hajlam; állj éjjel az ablaka alá, ha nem a 25. panel emeleten lakik, gitározz, ha tudsz, versírás stb ;)
2011. júl. 20. 20:29
 3/15 anonim ***** válasza:
megbeszélsz vele egy talit és váratlanul, letérdelsz, előkapsz egy csokor rózsát aztán lesz, ami lesz
2011. júl. 20. 20:30
 4/15 A kérdező kommentje:
Az oké de egyik sem megy:D Vmi más tipp?Ami esetleg nem ilyen merész?csak,mert nem vagyok az a bátor típus.
2011. júl. 20. 20:31
 5/15 anonim ***** válasza:

igen egy kicsit adj neki időt ne hívd ,majd küldj neki egy szép sms-t vagy hívd fel.

Sokszor vesztem már össze a barátommal sokkal durvábban mint ti és pár napig nem is vettem fel a telefont neki de mindig vártam hogy keressen mert azért jó érzés volt ,és amikr eltelt 1-2 nap akkor már lenyugodva beszéltem.de sokszor csinált oylat is hogy egyszer csak becsengetett pár nap elteltével és hozott nekem finomapróságokat.

2011. júl. 20. 20:31
 6/15 anonim ***** válasza:
Attól is függ mivel bántottad meg,mivel csaptad be.
2011. júl. 20. 20:33
 7/15 A kérdező kommentje:
Most nem is beszélünk meg semmi,ő kérte így h hagyjam most. Nagyon rossz,hogy nem tudok róla semmit. azt tervezem,hogy amikor nem leszek net közelbe pl nyaralás,akkor küldök neki egy csokor virágot benne egy levéllel. És ha szeretne valamit akkor gondolom felhív v ír sms-t és az azért még se olyan mintha MSN-en v facebookon írna.
2011. júl. 20. 20:35
 8/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk úgy h más nevében írtam neki,hogy megtudjak dolgokat. De nagyon megbántam és bűntudatom van,hogy vele basztam ki. Nagyon szeretem
2011. júl. 20. 20:36
 9/15 napietus ***** válasza:
tényleg hagyd most 1 kicsit, had nyugodjon meg, és utána kérj tőle bocsánatot, és ismerd be, hogy hibáztál. ez elég. ez a virágküldősdi visszafele is elsülhet, én azt gondolnám, hogy "azt hiszi, ezzel el van intézve? szánalmas...". szóval most korrekt legyél, ne nyálas, jobban bejön szerintem.
2011. júl. 21. 00:37
 10/15 napietus ***** válasza:
egyébként ezt én nem bocsátanám meg, de az én vagyok. lehet, hogy ő igen. ehhez viszont feltétlen őszinte megbánást kell tanúsítanod, nem mentegetőzni, beismerni, hogy tudod, egy idióta bunkó voltál, de ha meg tud bocsátani, megígéred, hogy ez nem fog többé előfordulni.
2011. júl. 21. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!