Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha úgy érzem kihűlt a szerelem?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm már több éve, az utóbbi időkben kicsit többet összekaptunk a kelleténél, illetve durva féltékenységi rohamai vannak, amivel teljesen kiborít, és kezdem azt érezni, hogy nincs már rá szükségem, nem érzem a hiányát, ha mellettem van nem tudok már úgy viselkedni, mint régen, pedig olyan szép éveim voltak mellette, és ha belegondolok hogy nélküle kéne folytatnom sokszor rossz érzés ragad el, de mégis úgy érzem jobb lenne nélküle. Teljesen össze vagyok zavarodva, nem tudom már mitévő legyek..
2011. júl. 20. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
nehéz lesz, de inkább szakíts. te is találsz mást, és majd ő is fog. ez jobb, mintha csak jópofiznál mellette, ha már nem is érzed jól magad mellette.
2011. júl. 20. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:
egy ilyen időszak volt nálunk is. 4-5 hónapig tartott, de már túl vagyunk rajta, és most minden ok. :)
2011. júl. 20. 19:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát, hasonló álláspontokon vagyok én is. Néha okosabb dolognak tartanám, ha szakítanék vele, de van amikor betudom ezt én is egy ilyen "időszaknak", de lehet ezzel csak magamnak hazudok.
2011. júl. 20. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:
ennyi idő után, csak akkor szakíts, ha teljesen biztos vagy a döntésedben (pl. pár hétig eszedbe sem jut, hogy menthető a dolog). Ha kétségeid vannak, ezek a kétségek csak erősödni fognak a szakítás után.
2011. júl. 20. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Újra kell melegíteni!Berakod a sütőben 360 fokra egy órára és újra melegszik....
2011. júl. 20. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen időszakom, amikor 3-4 után úgy éreztem, hogy a csaj a terhemre van és néha komolyan szakításon gondolkodtam. De aztán visszatért belém a "jóérzés" és olyan hálás voltam a sorsnak, hogy nem szakítottam elhamarkodottan. Most is pont egy ilyen hullámvölgyben vagyunk (9 évvel később), csak most a lány van így velem. Én meg bizakodom, hogy ez is csak "pillanatnyi elmezavar", mint anno nálam volt.
2011. júl. 20. 20:40
 7/7 anonim ***** válasza:

3-4 év

bocsánat

2011. júl. 20. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!