Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan hogy egy férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy egy férfinak sosem nő be a "feje lágya"?

Figyelt kérdés
Egy barátom 39 éves. Már 20 éve egyik napról a másikra él, nincs semmilye, se háza, se felesége, se gyereke, sem spórolt pénze. Csak egy anyja. Többször volt börtönben, jelenleg is van rendőrségi ügye, állandóan hazudik, de elképesztő dolgokat, saját bevallása szerint sem tud igazat mondani. De még a legapróbb dolgokban sem. Dolgozik, de amikor úgy adódott mindig csinált valami stiklit, amik miatt börtönbe került. Egyszerűen sohasem élt és most sem él átlagos életet. És nem tudja megmondani az okát, hogy miért így él. De már 40 éves lesz. Sosem fog megváltozni? Az ilyen emberek, akik így éltek, sosem változnak már meg? Hisz más férfiaknak ennyi idős korukra már családjuk, gyerekeik vannak, de neki semmilye nincs az ég világon, és ha így folytatja nem is lesz.
2009. ápr. 3. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom nem fog megváltozni.

Erre nem tudok mit mondani én nem lennék 1 ilyen férfivel.

"nem arra értem hogy böribe volt"

2009. ápr. 3. 11:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekünk is van több ilyen családi ismerősünk, aki örök gyerek, léhűtő, egyik napról a másikra él, annyi különbséggel, hogy nem hazudoznak és nem köztörvényesek. mindkettőt kiforgatták a nőik a válás után, mindig belekezdenek vmi új vállalkozásba, aztán csak nem fut a szekér, egyszóval a világ lúzerei. folyton buliznak, egyik napról a másikra élnek. soha nem fognak megváltozni, ilyenek maradnak örökké.
2009. ápr. 3. 12:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát, sajnos ez már veszett fejsze nyele....

Hacsak nem kattan egyszer valami az agyában, aztán vesz egy 180 fokos fordulatot, de erre én nem innék mérget...

2009. ápr. 3. 12:44
 4/6 anonim válasza:
Ma epp osszefutotam a regi haveri koromel evek otta nem lattam oket,mintha semit se valtoztak volna ugyanaz a gyerekes viselkudes mint anno!Ordibalas sikitozas a varos kelos kozepen egyik dicsekszik azal nincs munkaja masik adja ala a lovat ,hogy minek azt jo ez igy,25 evesen meg mindig csaladtol lopja a penzt es szerinte ez igy jo,a harmadig azal jon hogy 2 honpja 5 alasabol dobjak ki,meglepet ez a felfogas,de lehet ha meg enis otvagyok kb. ugyanit tartanak!VALTOZAS AKARATERO KERDESE,mert ha o nem akarja akor valtozni nem fog az 100%!
2009. ápr. 3. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az már nem gyerekes dolog, ha valaki többször volt börtönben... az már bűnöző.
2009. ápr. 3. 15:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Hajjajjjj...de még mennyire így van...
2009. ápr. 3. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!