Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy baj, hogy a barátom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj, hogy a barátom nem kommunikál? Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Nekem ez a legelső kapcsolatom. Nem tudom, hogyan kellene lennie, de furcsállom kissé. Egyáltalán nem beszél az érzéseiről, egyetlen szóval sem. Tehát nincsenek szerelmes szavak, abszolút nincs semmi ilyesmi. Arról sem beszél soha, hogy mit gondol a kapcsolatunkról, és hogyan érzi benne magát.

(Fél éves kapcsolat.) Ha én ezt megteszem írásban, nem reagál rá, mintha meg sem hallotta volna. Ha élőszóban mondom el valami problémámat, kétségemet a kapcsolatról, letudja annyival, hogy "nem kell mindig annyit gondolkodni". Vagy már a problémafelvetés után próbál lerázni, hogy ne is kelljen megbeszélni. Ha nem hagyom magam, utána is van, hogy annyit tud mondani, én "túl sokat olvasok", meg "túl sokat gondolkozom". És a legbosszantóbb, hogy ha egy probléma kapcsán megkérem, mondja el, neki mire lenne szüksége, hogyan látja, 2-3 szavas homályos válaszokat kapok.

25 éves férfiról van szó, én 21 vagyok. Mit tehetnék ezzel? Jól érzem, hogy ha ez így marad, nem lesz jövőnk? Mert egy kapcsolatban elvileg mindent nyíltan meg lehetne beszélni, vagy nem? Sajnos legutóbb, mikor elmondtam neki a gondjaimat vele, beletemette az arcát egy párnába, és fel sem nézett, míg beszéltem.

Pedig nem kiabálok, nem szidalmazok semmit, csak elmondom, mi a gond szerintem.

2011. júl. 20. 13:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia en egy fiuvagyok:D es velunk ish pont igy volt en ish igy csinaltam ahogy a baratod aztan elhagyot engem es utana rajotem h menyrie szeretem es nm tom h lehetem ijen hulye szeritnem szakits vele erezd roszul magad utana h sirsz meg nm mesz sehova meg ijenek es ra fog joni es meg fog nyilni eloted nm ish tudod menyire:X:X:X 17f
2011. júl. 22. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!