Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 19 éves lánytól akarhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves lánytól akarhat akármit is egy 30-34 év közötti férfi?

Figyelt kérdés
Nyári munkán vagyok és a mellettünk lévő üzlet tulajdonosának egyszerűen érzem, h tetszem. Mindig megnéz és bevallom nekem se lenne ellenemre a dolog. Nagyon helyes, sármos, de nem tudom, h vajon csak nézegetni szeret vagy lehetne több is?
2011. júl. 20. 11:44
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:

Tökéletes ötlet! Látom, neked is erőt kell gyűjteni, mindenesetre drukkolok, hogy úgy süljön el a dolog, ahogyan Te szeretnéd. Sok sikert! Várom a történet folytatását... :)

13:05-ös voltam.

2011. júl. 20. 14:55
 22/33 anonim válasza:
elvisz külföldre dolgozni
2011. júl. 20. 18:08
 23/33 anonim válasza:
igen akar egy szál kolbászt
2011. júl. 21. 19:45
 24/33 anonim ***** válasza:
Igen, bármit akarhat még.
2011. júl. 28. 14:42
 25/33 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de érett férfi létemre nem fogok gyerekekkel kikezdeni.

Ez olyan ciki..

Valahol a nő 25-harminc felett kezdődik.

2011. júl. 28. 15:26
 26/33 anonim ***** válasza:

Igen valóban bármit akarhat, első gondolata lehet pld. az h. megdug, s x-edik leszel a sorban.

Bár mi ffi Lények is vagyunk olyanok, h. néha bizony magunk sem tudjuk mit akarunk.

Soxor ezt-is, azt is. Minden a személyiségekben dől el. (Vagyis 5 év múlva már tudnád..)

Én például így látatlanban is vágyom rád, pedig "csak" 39 vagyok.

Na most az a nagy helyzet hogy mindkettőre vágyom. Akkor is, ha nagyon kicsi az esélye h. találkozzunk

egyáltalán nemhogy bármi mást csináljunk.

A vágyat pedig a kérdésfeltevésed hozta, van benne vmi rezgés ami vonz.

Egyébként nem ide járok ismerkedni, azt jobb élőben - újra kellett regisztrálnom mivel tavasszal tettem fel egy kérdést számtech-net ügyben de eltűnt az akkori jelszó.

Röviden: ténylegesen egyik nem zárja ki a másikat.

36 voltam amikor elutasítottam egy éppen érettségizett csajszit, később megbántam.

(hosszú távú kapcsolat lehetett volna, de túl vékonyka volt, kislányos, azóta asszonyosodhatott)

persze "egyéb" okból, vagyis lehetnek olyan dolgok amik nem logikusak a választásainknál, ez rejtett szinteken működik.

Ha segíteni szeretnél mindannyiótokon én pedig rajtad, akkor guglizd ki Telek Angélát a neten, ő a legaranyosabb, legjobb nő aki segíthet Neked

s persze megkíméled magadat sok rossztól. Beszéld meg vele! Nem fogsz sírni, inkább nevess és szeress!

Ő segített nekem az elmúlt pár hónapban, Neked is fog, higgy neki, valódi.

Ezúton is köszönöm Neki, Neked pedig sok boldogságot bárkivel találkozz is.

Még annyit, h. ha fiatalabb csajszik vonzódnak a náluk jóval idősebbekhez, az apakomplexus lehet,

bár némelyikünk unja már a korosztálya hülyeségeit ez tény, ezt is megéltem.

Egyébként az üzlettulajdonosok sportot is űzhetnek ebből, de nem szeretnélek előre elszomorítani.

Skalpot gyűjthet, talán van már neki 50-100 között. Abból pedig sírás lesz.

Vonzó az Ajándék és a pénz, de szomorúság lesz a vége, ne így dönts, ne ez alapján.

Azt aki igazi társad lesz olyanban találod meg akiben nem is gondolnád.

"Jól csak a szívével lát az ember"

/Victor Hugo/

"Ments meg egy embert, egy Univerzumot mentesz meg"

Homlokodon csókol mint az Angyalok:

J.

Ui:

A nő 25-30 felett kezdődik? Valóban, tényleg részben igaz, klimaxban vannak a csúcson,

de éppen akkorra hagyják ott őket a legtöbben. Érdekes "kifordulása" ez az életnek.

Egyébként pedig 30-ig mindenkinek el is kell jutnia, nem akkor dobják le őket ejtőernyővel a Földre "éretten".

2011. júl. 28. 15:53
 27/33 anonim ***** válasza:

Nekem az volt az első benyomásom, hogy tetszel neki, de nem akar semmit.

aztán írtad, hogy üzlettulajdonos, nos innentől szerintem hagyd ezt a pasit. Olyan nincs, hogy egy pénzes pasinak nincsenek női csak nézegeti őket!!!

1. lehet hogy nős, és gyerekei vannak! Mivel 30-as biztosan nem egyedülálló és pluszban gazdag is, ezekre buknak a nők.

2. ha nem is nős, akkor meg jó nagy ribi lehet, mivel ő nem kezdeményezett nálad eddig, biztos megszokta, hogy a nők futnak utána!

Én nem kezdeményeznék olyan ffinál aki ilyen gazdag és annyi évvel idősebb.

Itt már azért van korkülönbség bőven, + szerintem csak szexre kellenél neki...

Legalábbis az ilyen gazdag pasik ha még jóképűek is, és nézegetik a csinos lányokat akkor tuti nem komoly...

Bocsi, lehet tévedek, de nekem ez nagyon erős megérzés!

29N

2011. júl. 28. 16:33
 28/33 anonim ***** válasza:

kérdezhetek valamit?

mi a jó az öreg facban?

2011. júl. 28. 17:02
 29/33 A kérdező kommentje:
Párkapcsolata, felesége biztos nincsen. Mi a jó benne? az, h férfias, magabiztos, vonzó, úgy érzem, h biztonságot nyújthat. Ez mind, nem tehetek róla, h megtetszett.
2011. aug. 1. 13:29
 30/33 anonim ***** válasza:

Miért ellopnak téged? inkább anyagi biztonságról van szó-

Mert ha az amerikai elnők lennél, még megérteném.

2011. aug. 1. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!