Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 19 éves lánytól akarhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves lánytól akarhat akármit is egy 30-34 év közötti férfi?

Figyelt kérdés
Nyári munkán vagyok és a mellettünk lévő üzlet tulajdonosának egyszerűen érzem, h tetszem. Mindig megnéz és bevallom nekem se lenne ellenemre a dolog. Nagyon helyes, sármos, de nem tudom, h vajon csak nézegetni szeret vagy lehetne több is?
2011. júl. 20. 11:44
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Már a férfiak is kezdik???

Nemár.. Semmi baj az ilyen korú férfiakkal. Én csak egy két szexremenő alakot ismerek, pedig azért ismerek pár embert.

2011. júl. 20. 12:26
 12/33 anonim ***** válasza:

Kérdező, akkor te olyasmi vagy, mint én :)

Ismerd meg, aztán majd kiderül :)

2011. júl. 20. 12:28
 13/33 anonim válasza:

Ha értelmesnek tartod magad, akkor miért nem mész oda és próbálod megismerni? Teljesen kiismerni úgysem fogod... Mindenesetre szerintem ne ugorj egyből az ágyába, mert ahogy a 12:14-es Értelmes Válaszadó is említette a romantika előbb-utóbb eltűnik, hiába tapasztalt 30-as az illető.

A párom és közöttem 11 év korkülönbség van. 18 voltam, amikor összejöttünk és ennek már jó pár éve, tökéletesen működik közöttünk minden… viszont már az elején is nekem kellett lépnem. :)

2011. júl. 20. 12:40
 14/33 A kérdező kommentje:
Azért nem tudok odamenni, ismerkedni, mert dolgozom :) Máshol pedig nem találkozunk...Pedig hidd el, h nagyon nagyon szívesen összeismerkednék vele.
2011. júl. 20. 12:44
 15/33 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy nincs ebédszüneted vagy pár perces szusszanásod, amikor átszaladhatnál, hogy elhívd kávézni munka után. :)
2011. júl. 20. 12:50
 16/33 A kérdező kommentje:
De van, de nem mindig van ott. Általában háromszor néz be az ottani üzletébe egy nap. Utána megy is el, mert még máshol is vannak boltjai... Arra semmi esély nincs, h ő hívjon el?
2011. júl. 20. 12:53
 17/33 anonim ***** válasza:
Esély mindig van.. De szerintem úgy sem fog.
2011. júl. 20. 12:56
 18/33 anonim válasza:

Hidd el, hogy semmi… tapasztalatból mondom.

Ő jobban fél ettől a helyzettől, mint Te. Tart a korkülönbségtől, mások (legfőképp a barátai, haverjai) véleményétől, az eltérő gondolkodástól, értékrendtől. Persze csak, ha komolyan gondolja a dolgokat.

Ha végképp nem megy az, hogy személyesen beszélj le vele egy találkát, akkor próbáld megszerezni a telefonszámát… :)

2011. júl. 20. 13:05
 19/33 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, h egy szabadnapomon bemegyek a boltjába. Nagyjából ugyanabban az időpontban szokott benézni. Ez jó ötlet nem? És akkor már adva van a "labda", h lecsaphassa. Erről mit gondoltok?
2011. júl. 20. 13:27
 20/33 anonim ***** válasza:
Szerintem ez jó, én is ezt csinálnám :D
2011. júl. 20. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!