Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves lánytól akarhat akármit is egy 30-34 év közötti férfi?
Már a férfiak is kezdik???
Nemár.. Semmi baj az ilyen korú férfiakkal. Én csak egy két szexremenő alakot ismerek, pedig azért ismerek pár embert.
Kérdező, akkor te olyasmi vagy, mint én :)
Ismerd meg, aztán majd kiderül :)
Ha értelmesnek tartod magad, akkor miért nem mész oda és próbálod megismerni? Teljesen kiismerni úgysem fogod... Mindenesetre szerintem ne ugorj egyből az ágyába, mert ahogy a 12:14-es Értelmes Válaszadó is említette a romantika előbb-utóbb eltűnik, hiába tapasztalt 30-as az illető.
A párom és közöttem 11 év korkülönbség van. 18 voltam, amikor összejöttünk és ennek már jó pár éve, tökéletesen működik közöttünk minden… viszont már az elején is nekem kellett lépnem. :)
Hidd el, hogy semmi… tapasztalatból mondom.
Ő jobban fél ettől a helyzettől, mint Te. Tart a korkülönbségtől, mások (legfőképp a barátai, haverjai) véleményétől, az eltérő gondolkodástól, értékrendtől. Persze csak, ha komolyan gondolja a dolgokat.
Ha végképp nem megy az, hogy személyesen beszélj le vele egy találkát, akkor próbáld megszerezni a telefonszámát… :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!