Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normalis? Szerintem NEM?!
En egy 35eves csavo vagyok akinek csak 1csaja volt az eletebe..es most meg beleszerettem egy 15eves lanyba o is szeret es en is ot.de nem hiszem hogy sokaig tart majd ez a kapcsolat!
Es egyszer dugtunk is..jo volt neki azt mondta..? Ez normalis?? ertelmes valaszokat varoK!
"tennleg megduktam 15eves csajt lehet h o nem akarta..es akkor mi van nekem jo volt.!"
Mi az a dukás?! XD XD XD
Amúgy pedig sz*rjál sünt, te suttyó!
elég sok ez a korkülönbség.főleg így hogy ő még 15 éves.Nem bírnátok sokáig együtt.Neki még most fog jönni a bulizós korszaka meg még jó pár dolog..
amúgy nem valami normális dolog.De hát ti tudjátok ha szeretitek egymást akkor azt csináltok amit akartok.Csak neki a szülei nem hiszem hogy örülnének.
L19
Nem kiskorú, mert elmúlt 14 éves? :DDDD Ezen besírtam.
Am télleg kamu a kérdés, egy 35 éves ember nem így beszél :DDD Pláne nem ír így és ilyeneket. De ha így tudja magát kiélni, hát ne mi hátráltassuk ebben.
Te szerencsétlen!
14 éves kor alatt kiskorú valaki! 14-18 éves koráig pedig fiatalkorú! Ez két teljesen különböző kategória!
Fiatalkorút nem lehet megrontani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!