Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabad-e komolyan venni a "smárspant" egy buliban/partin?
Most nem az erkölcsi részét óhajtom megtárgyalni, de mind ismerjük a dolog menetét: megtetszenek egymásnak, smárolnak,durvább helyeken/embereknél több is történik, nade mi van akkor, ha egy ilyen viszonylatban durvának számító helyen az ilyen smárspanolásra egyáltalán nem jellemző módon a fiú (aki nem részeg!) nem próbál meg megujjazni két perc után, aranyos, bókol, kérdez... ez akkor is csak egy buli marad? Vagy rá szabad kérdeznem, hogy lesz-e ismétlés?
15/L
Ugyan már.
Csak a totális idióták teljesen nyilvánvalóak az első perctől kezdve. És ezzel gyönyörűen el is vágják magukat- bár nekem a "buliban azonnal smárolunk 2 perc tánc után" is felejtős barátnőnek- ha a csaj egy értelmes, normális, esetleg barátnőnek is elképzelhető lány. Viszont, hogyha szépen elbeszélgetsz vele, bókolsz neki, akkor kb 5 perc alatt látod, hogy az adott illető milyen ember; persze csak felszínesen. És ilyenkor még mindig van 2 út: ha a csaj egy kis idióta, akkor üzemmódot váltasz, ha pedig normális, akkor megmaradsz a beszélgetősdinél. De ha a csávót annyira érdekelnéd, akkor ő kérdezne rá, hogy lesz-e ismétlés. Ha nem kérdezi meg, akkor csak egy jó kaland voltál, amivel lehet dicsekedni a haveroknak- persze "kicsit" megmásítva a történetet.
Csak megjegyzésként:
nekem még egyszer sem volt oylan nő a buliban, akire azt mondtam volna, hogy ejjha ez barátnőnek való. Ha el is kértem a számukat, akkor azért, hogy a legrövidebb úton ágyba vigyem őket, ami vagy sikerült, vagy nem.
de ha nem értenéd a lényeget:
az intelligensebbike-amilyennek én is tartom magam:D:D- nem ősember módjára fog bele a dolgokba, hogy odamegy, a csaj mögé áll, megfogja/megcsapkodja a seggét, megcsókolja 2 perc tánc után, aztán már nyulkál be a bugyiba, meg "nincs kedved levegőzni egyet?" dumával jön. De azt hiszem, a primitív fajta veszélytelenebb. Azok nem tudnak pár perc alatt magukba habarítani egy értelmes lányt-persze egy hozzájuk hasonló idiótát nagyon gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!