Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabad-e komolyan venni a "smárspant" egy buliban/partin?

Figyelt kérdés

Most nem az erkölcsi részét óhajtom megtárgyalni, de mind ismerjük a dolog menetét: megtetszenek egymásnak, smárolnak,durvább helyeken/embereknél több is történik, nade mi van akkor, ha egy ilyen viszonylatban durvának számító helyen az ilyen smárspanolásra egyáltalán nem jellemző módon a fiú (aki nem részeg!) nem próbál meg megujjazni két perc után, aranyos, bókol, kérdez... ez akkor is csak egy buli marad? Vagy rá szabad kérdeznem, hogy lesz-e ismétlés?

15/L

2011. júl. 19. 01:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Jött ide a sok lúzer pasi, mintha nekik nem az ilyen lányok lennének a partnerei. Amúgy kérdező, ez abszoul pasi függő, mert volt már, h folytatni akarták, de volt, h nem. Meg nekem is volt már olyan, hogy elment inni egyet, addig én tovább álltam, de volt, h számot cseréltünk stb.
2011. júl. 19. 01:42
 12/22 anonim ***** válasza:
Az esetek többségében csak simán megujjaztatod magad én nincs folytatás?
2011. júl. 19. 01:43
 13/22 anonim ***** válasza:
nagyon beadtad..isten vagy.. végülis az a normális h 15évesen azt veszi átlagosnak ha megdugják és nem ismerkedni akarnak vele.. teljesen korrekt.. nyomorékok..+o(
2011. júl. 19. 01:44
 14/22 A kérdező kommentje:
bmeg dejó hogy nem lehet feltenni egy kérdést anélkül hogy így válaszoljanak :D nem, nem kúrnak szét sehányan, meg sem ujjaznak ha már így rákérdeztél, és nem, nem tartom magam ribancnak attól, hogy ezt felismertem.
 15/22 anonim ***** válasza:

Ugyan már.

Csak a totális idióták teljesen nyilvánvalóak az első perctől kezdve. És ezzel gyönyörűen el is vágják magukat- bár nekem a "buliban azonnal smárolunk 2 perc tánc után" is felejtős barátnőnek- ha a csaj egy értelmes, normális, esetleg barátnőnek is elképzelhető lány. Viszont, hogyha szépen elbeszélgetsz vele, bókolsz neki, akkor kb 5 perc alatt látod, hogy az adott illető milyen ember; persze csak felszínesen. És ilyenkor még mindig van 2 út: ha a csaj egy kis idióta, akkor üzemmódot váltasz, ha pedig normális, akkor megmaradsz a beszélgetősdinél. De ha a csávót annyira érdekelnéd, akkor ő kérdezne rá, hogy lesz-e ismétlés. Ha nem kérdezi meg, akkor csak egy jó kaland voltál, amivel lehet dicsekedni a haveroknak- persze "kicsit" megmásítva a történetet.

Csak megjegyzésként:

nekem még egyszer sem volt oylan nő a buliban, akire azt mondtam volna, hogy ejjha ez barátnőnek való. Ha el is kértem a számukat, akkor azért, hogy a legrövidebb úton ágyba vigyem őket, ami vagy sikerült, vagy nem.

16/22 anonim ***** válasza:
01:44 épp ezért adunk meg kamu telefonszámot:P
2011. júl. 19. 01:48
 17/22 anonim ***** válasza:

de ha nem értenéd a lényeget:

az intelligensebbike-amilyennek én is tartom magam:D:D- nem ősember módjára fog bele a dolgokba, hogy odamegy, a csaj mögé áll, megfogja/megcsapkodja a seggét, megcsókolja 2 perc tánc után, aztán már nyulkál be a bugyiba, meg "nincs kedved levegőzni egyet?" dumával jön. De azt hiszem, a primitív fajta veszélytelenebb. Azok nem tudnak pár perc alatt magukba habarítani egy értelmes lányt-persze egy hozzájuk hasonló idiótát nagyon gyorsan.

2011. júl. 19. 01:48
 18/22 anonim ***** válasza:
A sok "lúzer pasi" nem azt mondja hogy nem az ilyen lányokra nyomulna rá, csak azt hogy a kedves kérdező nem tudja megkülönböztetni a normális udvarlás a sima nyomulástól. Vagy ami rosszabb, nem tudja feltenni a kérdést normálisan és érthetően.
2011. júl. 19. 01:49
 19/22 anonim ***** válasza:
De tetszenek ezek a kifejezések. Smárspan, orálspan, análspan :D
2011. júl. 19. 01:52
 20/22 A kérdező kommentje:
meg tudom különbözetni, oké, maradjunk annyiban hogy nem bírtam értelmesen feltenni a kérdést: az a dilemmám, hogy ő komolyan gondolta-e ezt, nem tart-e nevetségesnek, ha megkérdezem, hogy na akkor mégis mikor látom megint..?
2011. júl. 19. 01:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!