Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek tegyek úgy mintha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tegyek úgy mintha meg sem történt volna?

Figyelt kérdés

Kialakuóban van a dolog egy sráccal. Már több mint fél éve ismerjük egymást, de csak most kezdtünk találkozgatni, jövőhéten együtt is megyünk nyaralni. Mind a ketten sportolók vagyunk, egy egyesültenél méghozzá, ezért közös ismerüseink sokan vannak. A minap megkeresett egy csapattársa aki egyben jó barátja is, hogy szeretne közelebbről megismerni, és feltétlen találkoznunk kell. Természetesen nemet mondtam, ennek ellenére közeledni kezdett és fogdosott. Nem tetszésemet nyilvánítottam, és elküldtem a ... igaz nem vagyunk együtt a sráccal, de nem szeretnék két vasat tartani a tűzben, meg különben is hogy jön ő ehhez....Tud róla, hogy alakul a barátjával, akkor mért kezd ki velem?

Felejtsem el az egészet, vagy a másik srácnak tudnia kellene róla?

Csak számomra gerinctelenség az ilyen dolog?

Előre is köszönöm a válaszokat!

18/L

2011. júl. 18. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan szóvá teheted neki ha úgy adódik. Legalább ő is szemmel tartja majd egy kicsit.
2011. júl. 18. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Én hasonlóan voltam!:D

De ott vesztettem:S

Viszont,lehet illő volna neki tudnia,és megértené ha elmondod neki..

De persze elsem akarod mondani neki,mert nemakarod h összevsszenek:D

2011. júl. 18. 21:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Pontosan! Mégis csak régebb óta vannak jóba, mint hogy köztünk bármi is lenne...De közben meg joga lenne tudnia...Meg azt sem tudom, hogyha úgy döntök elmondom, akkor hogyan? Ülünk és egyszercsak nyögjem be, hogy figyi már múltkor meg a haverod rámmozdult?!
2011. júl. 18. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!