Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tegyek úgy mintha meg sem történt volna?
Kialakuóban van a dolog egy sráccal. Már több mint fél éve ismerjük egymást, de csak most kezdtünk találkozgatni, jövőhéten együtt is megyünk nyaralni. Mind a ketten sportolók vagyunk, egy egyesültenél méghozzá, ezért közös ismerüseink sokan vannak. A minap megkeresett egy csapattársa aki egyben jó barátja is, hogy szeretne közelebbről megismerni, és feltétlen találkoznunk kell. Természetesen nemet mondtam, ennek ellenére közeledni kezdett és fogdosott. Nem tetszésemet nyilvánítottam, és elküldtem a ... igaz nem vagyunk együtt a sráccal, de nem szeretnék két vasat tartani a tűzben, meg különben is hogy jön ő ehhez....Tud róla, hogy alakul a barátjával, akkor mért kezd ki velem?
Felejtsem el az egészet, vagy a másik srácnak tudnia kellene róla?
Csak számomra gerinctelenség az ilyen dolog?
Előre is köszönöm a válaszokat!
18/L
Én hasonlóan voltam!:D
De ott vesztettem:S
Viszont,lehet illő volna neki tudnia,és megértené ha elmondod neki..
De persze elsem akarod mondani neki,mert nemakarod h összevsszenek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!