Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még ez SEM jön össze, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
nem vagyok csúúnya lány, de nem is olyan szép. Eddig mindig tetszettek fiúk de soha nem jöttem össze egyikkel sem, mert az érzés nem volt kölcsönös. De most van egy csúnyácskább fiú , de a viselkedése miatt nagyon tetszik, de ő nem mutat érdeklődést. miért?:S ennyire csúnya lennék? lehet hogy az is lehet a probléma hogy nem vagyok elég laza? vagy túlságosan rágörcsölök? én már nem is értem.. 16/L2011. júl. 18. 15:52
41/44 anonim válasza:
elegem van mindenbol te véletleűl nem a CS-be jártál? (suli)
42/44 anonim válasza:
megértem hogy félnek megszólitani a fiúk,tul szép vagy:D és azt hisszük hogy amiért ilyen csunyák vagyunk semmi esélyünk nálad
43/44 A kérdező kommentje:
de ha egy fiúnak tetszik egy lány azt kimutatja, de ő még csak rám se néz...:S
2011. júl. 18. 22:15
44/44 anonim válasza:
elegem van mindenbol:
Azért nem rakok ki képet mert nekem nem kellenek idegen emberek biztatásai és üres szavai ahhoz, hogy tudjam hogy jól nézek ki. Van önbizalmam és elégszer hallottam már ismerősöktől (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!