Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még ez SEM jön össze, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még ez SEM jön össze, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
nem vagyok csúúnya lány, de nem is olyan szép. Eddig mindig tetszettek fiúk de soha nem jöttem össze egyikkel sem, mert az érzés nem volt kölcsönös. De most van egy csúnyácskább fiú , de a viselkedése miatt nagyon tetszik, de ő nem mutat érdeklődést. miért?:S ennyire csúnya lennék? lehet hogy az is lehet a probléma hogy nem vagyok elég laza? vagy túlságosan rágörcsölök? én már nem is értem.. 16/L
2011. júl. 18. 15:52
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

itt egy kep :)

[link]

a kalapot csak hujsegbol tettem fel az egyik volt lakotarsame

kerlek mond , hogy milyennek talalsz engem :) csak kivancsisagbol :) ...

es ha tetszik a srac szerintem tedd meg az elso lepeseket mert lehet csak fel megtenni o , amiert kezdetben nincsen onbizalma nem azt jelenti , hogy a jovoben sem fog lenni :)

jah egyebkent meg nekem sem volt bartnom .... es beismerem lehet en is kihagytam egy-ket alkamat mikor szerencsem lett volna puszta gyavasag miatt

23f

2011. júl. 18. 16:27
 22/44 A kérdező kommentje:
téged láttalak már ezen az oldalon, én mondtam h kva szép a szemed xddd :D
2011. júl. 18. 16:29
 23/44 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ! amúgy aki nekem tetszik: egyáltalán nincs önbizalom hiánya, csak... idős hozzám szerintem :S 22 évees és talán ezért nem akar semmit tőlem
2011. júl. 18. 16:30
 24/44 anonim ***** válasza:
Mi van itt, társkereső? Elmondom neked kedves kérdező, hogy a fiúk félnek tőled, általában én is stresszeltem, mikor egy hasonló kaliberű lány rám hajtott, nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. Tűnj kevésbé félelmetesnek, és annál inkább hozd a dolgot a realitások talajára, hogy el tudja képzelni veled önmagát. Szerintem. 21/f
2011. júl. 18. 16:30
 25/44 anonim ***** válasza:
23f - 16l, nehogy feljelentsen az apja, ember :'D
2011. júl. 18. 16:31
 26/44 A kérdező kommentje:
mondom aki nekem tetszik ő is 22, de nem mutat érdeklődést:S pedig nem az a félénk típus :S mitcsináljaaak?
2011. júl. 18. 16:32
 27/44 anonim ***** válasza:
ja h 22, az más.. ez gond lehet :|
2011. júl. 18. 16:32
 28/44 anonim ***** válasza:
Beszéltél már vele? Akkor egyértelműen kiderülne, hogy mi a helyzet...
2011. júl. 18. 16:34
 29/44 anonim ***** válasza:

hath szerintem is lehet ok , hogy fel a masika kor is sajnos :-S ... en csak nagyon ritkan porbalkozok 18 alatt altlaban az az erzesem , hogy nem eleg komolyak ezen kor alatt a lanyok ..nem tudom miert ..... es en pl komoly lapcsolatot szeretnek :)

U.I. azert orulok , hogy van egy lany akivel kolcsonosen tetszunk egymasnak ...meg akkor is ha nem valoszinu , hogy talkozunk a jovoben :)

2011. júl. 18. 16:37
 30/44 anonim ***** válasza:
Csak annyit mondott, hogy szép a szemed:D Ne csak nézz, láss is:D
2011. júl. 18. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!