Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még ez SEM jön össze, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még ez SEM jön össze, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
nem vagyok csúúnya lány, de nem is olyan szép. Eddig mindig tetszettek fiúk de soha nem jöttem össze egyikkel sem, mert az érzés nem volt kölcsönös. De most van egy csúnyácskább fiú , de a viselkedése miatt nagyon tetszik, de ő nem mutat érdeklődést. miért?:S ennyire csúnya lennék? lehet hogy az is lehet a probléma hogy nem vagyok elég laza? vagy túlságosan rágörcsölök? én már nem is értem.. 16/L
2011. júl. 18. 15:52
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
:P most muszaj szetrombolni az illuiot :) ?.....
2011. júl. 18. 16:41
 32/44 anonim ***** válasza:
Jól van, bocs. Végül is nem mondta, hogy csak a szemed tetszik neki:D Szóval...:D
2011. júl. 18. 16:42
 33/44 anonim válasza:

Tök rendben vagy, csak fiatal egy 22éves sráchoz! Ennyi!

Te 16 ő 22 az a 6 év most még rohadt soknak tűnik. négy év múlva meg majd büszkén mutogatna akár kinek, hogy milyen fiatal nője van! Keress mást az a biztos!

2011. júl. 18. 17:08
 34/44 anonim ***** válasza:
Nekem bejösz:D Írj privátot és beszélgessünk
2011. júl. 18. 18:04
 35/44 anonim ***** válasza:
Én sem mutatok érdeklődést MINDENKI iránt, aki jobban néz ki nálam. Van például egy esetem, külsőre és személyiségre is.
2011. júl. 18. 18:23
 36/44 anonim ***** válasza:

Kérdező te már raktad ki a képed ezen az oldalon, és ott is írtam h szép vagy, én simán összejönnék veled (és a 23f-tól is jobban nézek ki aki szintén kirakta a képét :P)

egy másik 23f :D

2011. júl. 18. 18:28
 37/44 anonim válasza:
100%

Hihetetlen, hogy csak egy képet láttatok a lányról és ebből eltudjátok dönteni, hogy járnátok-e vele. Csöppet sem csak a külső számít..

Egyébként nem fiút keres, csak választ szeretne..

2011. júl. 18. 18:41
 38/44 anonim ***** válasza:
18:28 te miert nem raksz ki kepet :)) ha olyan jonak gondolod magadat :P ... ne csak a szad jarjon :P
2011. júl. 18. 18:57
 39/44 anonim ***** válasza:

18:41

hath ez a kislany ha mar kiirta ide ezt a kerdest akkor atjelenti hogy nem 100% os az aonbizalma es ezek a csajok altalaban rendesebbek mint az atlag

a masik dolog hogy meg csinos is ehhez pluszba

akkor mar hogy a fenebe ne vetne ra magat az "osszes ehes "farkas" " az oldarol :P

egyebkent tetszenek neki a szemeim :D:D:D:D

2011. júl. 18. 19:01
 40/44 anonim ***** válasza:
Kérdező, én kis túlzással beléd szerettem ;)
2011. júl. 18. 19:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!